Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

61: ister x reti tngok yng ori
Satu hari si ibu bagi tahu anak nya ....kalau cari bakal suami,cari yang teruna(belum pernah melakukan sex). Si anak pun mengiakan kata si ibu....3 tahun kemudian anak perempuan nya bertemu jodoh... S

62: Telur Hangus
Seorang kanak-kanak besiap sedia untuk bersarapan sebelum kesekolah . Amin:papa,mane mama? Papa:mama sudah keluar ke pasar.Mama says sorry coz tak dapat sediakan breakfast untuk amin.Mama suruh papa y

63: Kartun Maksud Mendalam? haha!
     

64: Maksud tersirat!
Ali terdengar perbualan di sebuah rumah sewa(hotel seks sbnrnye).Puan: Masukkan je pelir tu.Laki: Nantilah, burit x luas ni.Lalu Ali pulang dan tanye maknye.Ali: Mak, pelir tu ape?Mak: Ohh, pensil.Ali

65: Apek oh Apek
Di sebuah pekan pada masa dulu tinggal seorang apek yang kesunyian. sudah lama apek ini menduda, dan lama jugalah "anu" x di asah. hingga pada satu hari si apek teringgin sangat mengasah anu lalu di

66: MMMMMMM..........Sedapnyee
MMMMMMMMMMMM.Sedapnyeeeeee Batang Abang Ni bang. Terima Kasihhhh........harini dah dapat 7000 ringgit dah yang hasil dari penjualan lollipop ni........ Caya wa sama lu la bang,sebabnye lolllipop ni se

67: Miss Universe Jokes ( English)
Miss USA, Miss Malaysia and Miss Singapore are being asked 3 simple questions: It is the final round of the Miss Universe Pageant and the 3 finalists, Miss USA , Miss MC: The first question is name m

68: pelan2 cyunk ....
cyUnk ............................................................                     &nb

69: Telor
Ada seorang pak cik yang bernama Pak DI yang sangat kaya.Setiap hari beliau akan menyimpan RM1000 di bank. Setiap hari tepat pukul 9 pagi Pak DI dah pun bersiap sedia terpacak di kuanter bank untuk me

70: Datang Bulan
Ali dan teman-teman sekelasnya di tadika di tugaskan gurunya mencari sesuatu peristiwa  yang menarik untuk di ceritakan dan digambarkan keesokan harinya di sekolah. Keesokan harinya tiba giliran


Page 7 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]