Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Politik Articles

51: hahahahahaa
hahaahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahha,\ apalah punya mangkuk ayun betul.ada sidang kat bawah pokok...................................

52: ntah pape ntah
Saja aku terbayang kalau 4 pemimpin iaitu Tun Mahathir, Datuk Seri Anwar Ibrahim, Nik Aziz dan Pak Lah duduk semeja dan untuk berbincang tapi sebelum tuh masing-masing pakat order makan dulu. mun

53: viper dan rakan2 merayap kat dlm plane
   

54: kiasan pada yang patut
Seorang Managing Director memberi arahan kepada General Manager nya... "Besok akan ada gerhana matahari penuh pada jam sembilan pagi. Ini adalah kejadian yang tak boleh kita lihat setiap har

55: perasaan kecewa dan perasaan ingin tahu
Si A telah kecewa akibat lamarannya ditolak oleh aweknya. Esoknya kat rumah sewa, si B sungguh tension melihat si A dah 5 jam duk termenung keluar tingkap sambil memegang erat sesuatu ditangannya..

56: bapak marah kat anak
Sharmila angkat kain yg dah kering. Tiba2 ayahnya pandang merah padam kat dia. Bapak: kurang ajar! Lantas secara tiba2 dia tampar Sharmila dengan kuat. Sharmila: Ape ni bah??! tampar Mila ti

57: kisah 3mayat
Seorang pegawai polis masuk ke bilik mayat sebuah hospital untuk menyiasat punca kematian tiga lelaki sekaligus. Selepas memeriksa mayat-mayat itu, dia bertanya kepada penjaga bilik mayat berkenaan. P

58: bicara di ladang
Ayam: Ko tgk surat khabar tu. Tak sah kalau tak berita pasal kes pembunuhan. Lembu: Ntah apa nak jadik la ngan Manusia zaman sekarang ni kan? Ayam: Haiwan pun tak bunuh sesama sendiri.. ko per

59: badut happy
Seorg budak sedg meraikan parti harijadinya. Ada badut datang kat situ. Badut: Selamat hari jadi adik! Adik nak apa sebagai hadiah? Budak: Adik nak terbang macam superman! yeah! Badut tu bawa

60: satu malam di KLIA
10:30 pm KLIA Konduktor bas: Brader tunggu apa ni? naiklah bas ni kalau nak balik. Brader: Takpe bro. Saya guna teksi. Konduktor bas: Teksi? hey brader. Bas lagi murah la. Brader: Aku


Page 6 of 11
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]