Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Politik Articles

81: Ex YB
Setelah disingkirkan tanpa sebab sebagai mewakili rakyat maka Ex YB ini pun telah menjadi calun Parti Bebas.Tapi timbul pula masaalah lambangPenasihat: "Jika susah sangat untuk mencari lambang k

82: Politik Wang
Jeng..jeng..Tersebut la kisah, seorang nenek yang sudah tiada gigi tapi gusi tu masih ade laaa....nak dijadikan cerita, tiba lah musim mengundi, maka sibukla YB menjelajah KG untuk memancing undi.....

83: Wissyu AP
Dalam sidang parlimen yg lepas Dtk Seri S. Samy Vellu yg juga Presiden MIC telah berjaya menyelesaikan kemelut isu AP antara bekas PM Tun Dr. Mahathir dengan Menteri MITI Dtk Seri Rafidah Aziz. Idea

84: Sami Belu
Didalam kelas murid darjah kelas tiga saorang guru cuba bertanya murid nya tentang pengetahuan am. Rajoo cuba jawab siapa pemimpin orang india di negara kita? Rajoo menjawab."Datok Sami Belu!&qu

85: Al-kisah si pencuri merapu
Berceritalah si pencuri,nama aku Dr E,aku bukannya ader belajar tinggi-tinggi,kerja kerajaan atau swasta bukan aku bleh jadi,bapak aku pun bukanyer ader harta sana sini,dier cuma bawa teksi,nak minta

86: Seloka untuk menteri
Ada seorang menteri perdana...bini meninggal dah agak lama...tangan dia pun kerap meraba..teraba ketiak anak cina,,,terdengar pula khabar berita,,isteri mamanda timbalan menteri perdana..awatlah dia d

87: Pesakit ahli politik
Lima pakar bedah sedang berbincang siapakah yang boleh menjadi pesakit mereka yang terbaik untuk mereka laksanakan pembedahan.Pakar bedah pertama berkata, "Saya suka melihat seorang akauntan di

88: Lawak DUN pilihanraya
DUN yg paling sejuk . DUN Batu Berendam DUN yg paling tak de rasa . DUN Air Tawar DUN yg paling panas , DUN Pedas. DUN yg paling miskin . DUN Sekupang DUN yg paling muda , DUN Sri Muda DUN yg paling l

89: Bush Memandu
Sewaktu Bush mengunjungi Malaysia baru-baru ini.. dia dibawa mengeliling ibukota dengan menaikisebuah kereta mewah.Pemandu kereta mewah itu tiba2 berkata..."Tuan Cakap aje apa yang nak di ibukota

90: Siapa manusia paling gagal menurut Google
1. Buka site google.com 2. Taip failure 3. Lepas tu korang klik kat "i'm feeling lucky" button4. Tengok ape site yang dia loadkan..5. Memang kena sangat laa tu..muahahaha..


Page 9 of 11
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]