Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

Boikot ISRAEL JAHANNAM II

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: Batu The Rock
Word Count: 0
Date: Wed, 2 Jun 2010 Time: 12:01 PM
14 comments

Share this lawak:

About the Author

Takkan tgk dan becer je kot... tanamkan dlm hati dan tekad usah beli barangan mereka... 5% keuntungan dibawa ke israel utk membeli senjata dan membunuh org islam...

harga coke satu tin katakan RM 1.20, 5% diberi ke israel = RM0.06, kalo sejuta rakyat malaysia beli = RM 60,000 ke israel

harga satu hidangan McD katakan RM 10.00, 5% diberi ke israel = RM0.50, kalo sejuta rakyat malaysia beli = RM 500,000 ke israel

Sedarlah sekelian...


Rating: 4.5

Comments

  • Wed, 2 Jun 2010 at 12:05 PM, by farah permas
    aku 1st!!! aku dah try avoid brg ni..n hope dpt berterosan.

  • Wed, 2 Jun 2010 at 1:36 PM, by justboycuz
    nasib baek aku mkn kfc...

  • Wed, 2 Jun 2010 at 2:14 PM, by Besut
    aku nak elak tapi tak dapat elak barangan diaorang huhuhuuu.......

  • Wed, 2 Jun 2010 at 2:18 PM, by Besut
    nestle la yang paling susah nak elak

  • Wed, 2 Jun 2010 at 3:11 PM, by soon yee
    aisemen..ini bagus ni bagus....mntak izin koppies yek

  • Thu, 3 Jun 2010 at 10:21 AM, by Batu The Rock
    huh... tau nk copy paste jek... seb bek artikel ni pun aku copy paste...

  • Thu, 3 Jun 2010 at 10:50 AM, by farah permas
    ish..aku beru smalam ckp nak avoid,,dah dpt voucer mc'd pulak...cmane ni..makan jela ehhh..jgn mara

  • Thu, 3 Jun 2010 at 12:48 PM, by Batu The Rock
    itu menunjukkan bhw yahudi mmg kaum yg bijak...

  • Fri, 4 Jun 2010 at 10:48 AM, by farah permas
    hahah aku dah gune voucer tu beli makan mcd dh,,jgn risau aku xtlg israel pon coz aku xkuar duit pon,,haha

  • Thu, 5 Aug 2010 at 10:54 AM, by IBANAYAN2003
    Jangan kerana marahkan nyamuk, kelambu dibakar. Kaji sejarah, buat penilaian berdasarkan akal, bukan perasaan.

  • Mon, 16 Aug 2010 at 12:59 PM, by conan edugawa
    phew..kne tekad..nsib baekkkkk aku msk sndri..cri kt utan..

  • Tue, 31 Aug 2010 at 3:15 PM, by DEK AMM
    mak aiii....aku suke nescafe.....ngan coke....

  • Sun, 5 Sep 2010 at 12:16 PM, by rRoyLy
    nestle bkn company msia ke?

  • Fri, 24 Dec 2010 at 11:48 AM, by burong
    kitab bible yaitu kitab kemajuan..sbb tu diorg maju..kitab al quran kitab pnduan.

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.