Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

Temuramah Samy Vellu

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: Andre
Word Count: 86
Date: Fri, 2 May 2008 Time: 2:08 AM
15 comments

Berita Terkini!!!!!

New Astronout

Samy Vellu ditemuramah tentang program angkasawan negara.

Samy: "...Bagi saya, ini semua adalah satu pembaziran atas duit rakyat.Kita sepatutnya tidak hantar mereka ke bulan, tapi hantar mereka pergi matahari. Barulah USA, Russia, respect sama kita...."

Penemuramah: Tapi Dato' Seri, matahari kan panas. Macam mana mau pergi sana?

Samy: Cit! itu pasal la u tara jadi mintri. Saya suda lebey 30 tahun jadi mintri, saya musti ada jalan penyelesaian. Kita jangan pergi siang, manyak panas. kita pigi malam, baru ada sujuuuuuk...... Share this lawak:

About the Author


Rating: Not yet rated

Comments

  • Fri, 2 May 2008 at 11:50 AM, by Skip
    Kahkahkah...samy vellu ko ni bdoh btol..sjuk ye pg matahari mlm2

  • Fri, 2 May 2008 at 12:55 PM, by asmaui
    samy velu xsekolah ker?!!!!

  • Wed, 28 May 2008 at 11:43 PM, by pika =p
    poit,,,, sami vellu bce ni,,, mati lu,,,hehehehe

  • Thu, 5 Jun 2008 at 1:31 AM, by mr kulut
    gua gitau samivellu,die tinggal sebelah rumah gua da,kwang2...

  • Tue, 17 Jun 2008 at 12:18 PM, by saravanan
    mmg bodoh r ko samy vellu!! wat malu kaum je!

  • Sat, 21 Jun 2008 at 5:39 PM, by Andre
    no offend ok. mamat menteri tu mmg kelakar pon... ehahaha!! xP

  • Tue, 8 Jul 2008 at 1:10 PM, by faroqpunya
    kalau dah nama keling paria tu, memang keling paria laaaaaaaaaaaaa kah kah kah patutle pakalh kata samy vellu ni buduh.......

  • Wed, 16 Jul 2008 at 11:59 AM, by putrisalju
    klu samy vellu bc lawak ko nie,smpai lubang cacing pun die cr ko tau....

  • Tue, 22 Jul 2008 at 12:30 PM, by syamok
    cit!!! podah, saya rasa samy velu sudah pegi ke sana. e2 pasal die manyak puti

  • Mon, 27 Oct 2008 at 4:28 PM, by EMY
    hakhak.cian plk dier ni,asyk kene main jer... glamer tuh!!!

  • Tue, 4 Nov 2008 at 1:50 PM, by azlan96
    Saya ada gambar samy vellu ckp pasal ni tp dia tgh pkai astonaut suit

  • Sat, 8 Nov 2008 at 3:50 PM, by zeng
    hidup faroqpunya..dengar kata dia skang dok motong skrap kat blakang umah ko..

  • Wed, 4 Mar 2009 at 2:12 AM, by Daun Bawang
    cite sbnr tntg samy vellu!koran tahu bukit larut.sbnrnye bukit larut itu dibina oleh kaum india.org putih dulu2 ni pandai diorang x upah kaum india ni tpi bgi kaum india ni arak dan diorang mabuk sbb tu jln bukit larut bengkang bengkok.Samy Vellu malu kaum dia mabuk so dia pun tebus kslhn kaum dia dngn mmbina sebuah highway yg lurus(PLUS)hehehe

  • Wed, 4 Mar 2009 at 2:14 AM, by Daun Bawang
    rekaan semata-mata walaupun x lawak Sumber:PakCik yg dok drive keta 4x4 untuk mnghilangkan mabuk smsa menaiki bukit trsbt. Woi,krng jng ingat ni btul plak.Diorang kan buat jln tu ikut prinsip satah condong One More BUkit Larut located at Perak

  • Sat, 10 Jul 2010 at 2:15 AM, by acab
    boleh tahan samiiiy nie..hahaha

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.