Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Romantik Articles

41: ayat cinte skrang
Walau lautan api, aku akan naik bot untuk rentasnye, ye la, takkan gile nak berenang kan. Walau setinggi gunung, aku sewa helikopter , ye la, nak daki mane larat. Walau duit antaran rm

42: menyanyat hati
" Abg...tlg dtg umah segera, URGENT!!!!! ". Hakim baca sms sepantaskilat. Terus call balik phone Ina. Tak berjawab. Hakim cemas. Tak pernah Ina hantar sms macam tu. Hakim kelam kabut hidupka

43: 10 Maksud Tersembunyi luahan hati PEREMPUAN..!
1. Kalau perempuan tanya: Lawa ke budak pompuan tu? Makna tersembunyi: Siapa yang paling lawa? I ke, budak pompuan tu? 2. Kalau perempuan tanya: You dah makan ke belum? Makna tersembunyi: Jom

44: Lima Fasha
Suatu hari Milah membawa kelima-lima anak gadisnya untuk diperiksa oleh Dr. Rizal. Doktor hairan kerana kelima-lima anak Milah mempunyai nama yang sama iaitu Fasha. Dr. Rizal berasa amat kehairanan b

45: jimat di waktu gawat
beberapa langkah berjimat di waktu gawat:jika meter minyak kenderaan anda berada  kurang dari1/2,anda tidak perlu risau,anda hanya perlu megisi batu2 kecil ke dlm tangki kenderaan anda supaya,me

46: nenek hard core
seorang nenek telah memenangi hadiah bernilai rm1juta,dalam pertandingan power rooot saya ingin jadi jutawan.pihak pengurusan dengan berbesar hati menyampaikan hadiah yang di menangi nenek itu,nene

47: Jenis Aweks
Aweks Internet - dari 10 yang dicakap, 9 adalah bohong. Aweks Kotak - boleh menyebabkan balaknye balik berkotak sahaja (memperkotak-katikkan orang). Aweks Tayar - penuh angin, mahal, banyak pil

48: Mengurat 2
Kisah dan tauladan utk pembaca sekelian, pengalaman dalam mengurat episod 2 daku sembahkan... Aku kenal ngan internet bila mnjejak U... sblum tu pun aku dengar org citer je, tp x pernah ada can p

49: mengurat 1
Hidup berseorangan ni memang terasa kesunyian, kesepian, keboringan n sampai x tau nak buat hapa... bila tengok org couple, kita rasa nak plak... tp, sbg seorg lelaki, aku kena gi ngorat pompuan du

50: Hantaran tinggi punya pasal
Emak kepada Jenet : "Yerlah... anak saya blajar lulus universiti.... tak nak bilang baper... tapi biar lah patut-patut..... selalunya yang belajar tinggi dalam lingkungan 10 Ribu.... tapi ini


Page 5 of 12
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]