Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Romantik Articles

81: Bayaran Ansuran..
tak tau lah lawak atau tidak...tapi saya dapat msg ni saya gelak lah juga...ENJOY!! ada sepasang kekasih, BoyFriend & GirlFriend lah...sangat sayang menyanyangi..(betul ke ejaan)..b

82: Isteri Idaman
Kriteria isteri idaman adalah:1. Seorang isteri yang cantik, pandai bersolek, memasak dan mengurus rumah adalah hal yang penting.2. Seorang isteri yang periang, bertenaga, dapat membuat kita tertawa d

83: Surat Cinta zaman moden
Kekasih, Dalam kesuraman ultra lembayung tika tujuh bulan menumpahkan cahaya dibawah kaki langit khirmizi, tiba-tiba aku terkenangkan eurika nostalgia cinta lama yang kita palitkan berdua. Kehadi

84: Ayat lepas kahwin
Sebelum Tido:6 minggu: Selamat tido Sayaaang, mimpi indah-2 ya, mmmuach.6 bulan: Tolong matikan lampu tu, silau aah.6 tahun: Sana sikit lah... Tido kalau tak mengepit tak bole ker???!Pakai Toilet:6 m

85: Isteri kerek..
Pada suatu hari, hendak terjadi hal, si suami terlupa akan birthday isterinya. Si isteri terkilan dan esoknya isteri x gosok baju suaminya, x sediakan bfast & x salam suami dier. Suaminyer plak ra

86: Kekasih yang Berubah
Azura dan Zack bersahabat sejak dari kecil.. Azura dan Zack saling cinta mencintai..Setelah Besar... Zack melanjutkan pelajaran ke US dan Azura hanyalah seorang penganggur.. Tetapi mereka terus berhub

87: Masih lagi Sayang
Kamal diundang kawannya makan malam.Mizal si tuan rumah, memanggil isterinya dengan kata-kata Sayang...Manis... Cintaku... Sayangku...Kasihku..

88: Senario Perkahwinan
ShoppingAwal PerkahwinanIsteri : "Jom kita pergi shopping"Suami : "Jom..dari duduk rumah, bosan plak.."Pertengahan PerkahwinanIsteri : "Jom kita pergi shopping"Suami : &

89: Perbualan di voicemail
Hello sayang... Kenapa sayang tak nak angkat telefon bila abang call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lama2 sangat.. betui... abang tersangatlah rindu kat sayang... .. walaupun muka aba

90: Bermalam di rumah janda
"Seorang pemuda yang menunggang motosikal dalam perjalanan pulang ke rumahnya singgah di sebuah rumah kerana hujan turun dengan lebatnya pada malam itu. Itulah sahaja satu-satunya rumah yang terd


Page 9 of 12
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]