Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

Tips Reject Awek

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: Phiser
Word Count: 123
Date: Wed, 19 May 2010 Time: 12:38 PM
19 comments

Nak reject pompuan susah, takut nanti dia frust dan bunuh diri, jadi guna dialog ni

 

1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...

2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..

3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)

4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal...

5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...

6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...

7) Tiap2 hari I melancap, sehari sampai 10 kali....

8) Errr, sori, terpegang pulak....

9) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10

10) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....

 

Share this lawak:

About the Author

Saje boring


Rating: 2.3

Comments

  • Wed, 19 May 2010 at 2:18 PM, by lawakjenaka
    tips yang ke7 tu mungkin bleh pakai kot.tpi agak2 la..xkn 10kali.bleh tercabut kepale wooo... 4kali pn dh kire ok

  • Wed, 19 May 2010 at 2:42 PM, by Du0
    lolz...btoi2...wawawa

  • Wed, 19 May 2010 at 5:32 PM, by Batu The Rock
    hmm... bleh jadi ker tu...

  • Wed, 19 May 2010 at 6:33 PM, by no collection
    mana tau x bleh

  • Wed, 19 May 2010 at 8:44 PM, by Heiji
    no tuh da kira power tuh.. maunye awek tuh jenis sangap...

  • Wed, 19 May 2010 at 9:01 PM, by wtf
    ler sape pulak nama LJ lak ni...

  • Thu, 20 May 2010 at 12:58 AM, by X
    walawei no 7 pling ideal skali kakaka..... ske ati die la nme pe pon,ko ssh npe bangang ...

  • Thu, 20 May 2010 at 11:09 PM, by #cAt#
    ala... pe ssh, pisah je trus.. x yah duk bg sbb.. pling lama ngs 10 ari pas2 cri la pakwe br...hu3

  • Fri, 18 Jun 2010 at 9:14 AM, by nurfaiza
    tak lucu pun.

  • Wed, 4 Aug 2010 at 11:15 PM, by Mencarilawaksedih
    #cat# mengarut

  • Mon, 16 Aug 2010 at 10:39 AM, by conan edugawa
    hahahaha...cmtu ek..

  • Sat, 21 Aug 2010 at 11:43 AM, by emma
    jdikn itu sbgai 1 alasan leh lah.. tp klo pmpuan tu wat u hmpir2 jdi giler..

  • Sat, 18 Sep 2010 at 12:42 PM, by Dx
    ni bkn nk reject awek bdoh! ni nmanya nk cari psl.. bngang!!

  • Sat, 27 Nov 2010 at 7:46 AM, by ihkwan
    huh..semekom...ble join....????

  • Tue, 7 Jun 2011 at 10:31 PM, by Katie_Pery
    kkkkkkkkkkkkk

  • Sat, 15 Oct 2011 at 9:13 PM, by Donnatello
    ?????

  • Wed, 26 Jun 2013 at 11:09 PM, by puteri_ayam
    kehkehkeh...giler...

  • Wed, 26 Jun 2013 at 11:09 PM, by puteri_ayam
    kehkehkeh...giler...

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.