Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

991: Camne nk eja..
A bus stop and two italian men get on.They seat themselves and engage in animated conversation.The lady sitting behind them ignores their conversationat first, but her attentionis galvanized when she

992: iklan kerja
di sebuah suratkhabar terdapat iklan kerja kosong yang seperti berikut:Peluang Pekerjaan - Anda lulusan universiti/kolej?-Anda punya kemahiran?-Pernah mengikuti kursus komputer?-mahir berbahasa i

993: tekaaaaaa!!!
Banyak2 kucing, kucing ape yg tiinggal di lautan? 

994: Karpal Karam Sing Melaporkan
Saya Karpal Karam Sing Mafia ingin melaporkan. Menurut kajian terbaru yang dijalankan oleh pihak atasan pokok, wanita zaman sekarang lebih kuat berbanding lelaki. Bukti yang ditemukan adalah setiap w

995: Emak ada dirumah?
Fasha adalah seorang jurujual. Ketika sampai di sebuah rumah dikawasan satu taman perumahan dia ternampak seorang budak lelaki bermain-main didepan pintu sebuah rumah.Fasha : Siapa nama adik?Rizal :

996: Full BAr
Full BAr Handphone ataupun telefon bimbit secanggih mana pun tidak berguna sekiranya coverage tak ada kan . Di dalam lif dan basement tempat parking kereta merupakan antara kawasan 'pantang' bagi h

997: Rumar Makcik Jenet
Seorang nenek ingin kerumah kawannya di sebuah kondominium. Di pintu masuk ia bertemu seorang budak lelaki namanya Rizal. "Nak, anak tahu tak dimana rumah makcik Fasha ?" tanya mak cik Jene

998: Kencing di kolam renang
Rizal ketika berumur 15 tahun mengikut keluarganya unuk mandi di Sunway Lagoon. Tiba-tiba dia didatangi oleh penjaga kolam renang lalu menegurnya, "Adik. Kamu tidak boleh buang air kecil di kola

999: xsalah mencuba...:)
1. Open Microsoft Word 2. taip =rand(200,99) 3. pastu tekan ENTER 4. ....tunggu jap.... 5. WALAAA!!! **nak kongsi dgn korang jer...tp kalo korang nak tau...Even Bill Gates pun tak re

1000: Berbagai Petua Untuk Tahan Lamaa...
KELAPA PARUTUntuk lebih tahan lama... selama 2 tahun. Belah kelapa dan ambik sebelah sahaja. Gunakan pada 31 December 2005. Dan sebelah lagi pada 1 Januari 2006. Wah?... tahan sampai 2 tahun kan ?...


Page 100 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]