Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

991: Fuyyyoooo!!!!! Part 1
ade sepasang suami isteri yg da kawen 10 tahun tp x dapat anak..kawan si suami  ni kenal sorang bomoh kat sempadan siam.. derang pon g jumpe bomoh ni.."Tok, sye da kawen 10 taun tp x dak an

992: pertandingan memancing
pertandingan memancing tempat pertama -org yg prtama tempat kedua -org  yg ke 2 tempat ketiga -org ke 3 tempat terakhir -org plg last     ikan yang perlu di

993: Camne nk eja..
A bus stop and two italian men get on.They seat themselves and engage in animated conversation.The lady sitting behind them ignores their conversationat first, but her attentionis galvanized when she

994: iklan kerja
di sebuah suratkhabar terdapat iklan kerja kosong yang seperti berikut:Peluang Pekerjaan - Anda lulusan universiti/kolej?-Anda punya kemahiran?-Pernah mengikuti kursus komputer?-mahir berbahasa i

995: tekaaaaaa!!!
Banyak2 kucing, kucing ape yg tiinggal di lautan? 

996: Karpal Karam Sing Melaporkan
Saya Karpal Karam Sing Mafia ingin melaporkan. Menurut kajian terbaru yang dijalankan oleh pihak atasan pokok, wanita zaman sekarang lebih kuat berbanding lelaki. Bukti yang ditemukan adalah setiap w

997: Emak ada dirumah?
Fasha adalah seorang jurujual. Ketika sampai di sebuah rumah dikawasan satu taman perumahan dia ternampak seorang budak lelaki bermain-main didepan pintu sebuah rumah.Fasha : Siapa nama adik?Rizal :

998: Full BAr
Full BAr Handphone ataupun telefon bimbit secanggih mana pun tidak berguna sekiranya coverage tak ada kan . Di dalam lif dan basement tempat parking kereta merupakan antara kawasan 'pantang' bagi h

999: Rumar Makcik Jenet
Seorang nenek ingin kerumah kawannya di sebuah kondominium. Di pintu masuk ia bertemu seorang budak lelaki namanya Rizal. "Nak, anak tahu tak dimana rumah makcik Fasha ?" tanya mak cik Jene

1000: Kencing di kolam renang
Rizal ketika berumur 15 tahun mengikut keluarganya unuk mandi di Sunway Lagoon. Tiba-tiba dia didatangi oleh penjaga kolam renang lalu menegurnya, "Adik. Kamu tidak boleh buang air kecil di kola


Page 100 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]