Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

1031: berkelai pulak dah!!!
science mengamuk sparta terderngar khabar angin sebab dia duk atas angin tntng musuh barunya iaitu  the sailorman ehhh silap daa,mileyscience ambik kuda yng bernama HIDALGO untuk ditunggang ke bu

1032: emperor lelouch.
kenfana telah mengtahui tentang pembelotan science.jadi dia pun menyuruh yg seakan2 iras dgnnya mengganti tmpatnya.dan kenfana tergelak terbahak2 melihat tindakan bdh science yg tidk thu bahawa org yg

1033: MILEY GILA!!!!!!!!
selepas kejatuhan sparta.terdpt la seekor manusia gla ni yg berdendam ngan kenfana.dia membawa 2xganda lg byk dari science.tapi disbbkan oleh otaknya yg berkali2 ganda lg slow dari science.dgn sekelip

1034: Alkisah Kenfana
selepas beberapa hari menjadi hamba abdi kenfana,300 science mengamuk sparta ingin membals dendam.SCIENCE SEEK REVENGE,haxtuihh,btul kate Mat Sabu ade udang di sebalik mee,pada hari yng sama science

1035: hantu oh hantuooo4
pocong, pontianak, drakula n toyol berborak psl popularity.. pocong: weh korg, aku terfikir gak sape antara kite paling popular kt mlysia eh..drakula: mesti la aku.. ade org pki name aku tp royalty l

1036: riwayat science 2
sambung lawak sebelumnya.science bejaya melarikan diri ke sebuah kmpg.setelah 3 thn dok kt kmpg tu.science tlh menjadi penghulu kmpg itu.dia masih berddm ngan kenfana dan membawa 300 org dan menjerit

1037: Alkisah kentucky
korang tahu tokwan kentucky tuuu....haa tahu pun nii aku cerita pasal dia laa niinama dia ken....ken...ntah kenfana kut..(Quihquihquih haxtuih) dia ni berangan besar,konon nak jadi kaya. Pada sat

1038: riwayat science
adalah di satu negara ni namanya britannia.pemerintah negara ni adalah science.science terkenal dgn kekejaman dan kepakarannya mengatur strategi cap ayam.pada suatu hari kenfana telh menyerang negara

1039: Shit on Mama
alkisah dua pemuda terjumpa Obama.......Kenfana dan kentucky.Kn=kenfana  Kfc=kentucky Kentucky mengalami masaalah pendengaran tambahan pula heli obama tngh mendarat masa tu, ikutilah perbualan h

1040: True Love Never Death
nk djdikan satu cerita(taun Lepas) ni,aku tlh jtuh cint- dngn sorang perempuan ni,Dia ni cantik gila!!!!!!!!!! Pada satu hari,aku telah bertembung ngan nya masa keluar jalan jalan.Tiba2 member aku yng


Page 104 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]