Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

1071: Apa......
aku bertanya..?   1) dlm bebanyak jenis makanan yg korang suka, jenis makanan apa yg paling banyak kat pasaran? 2) dlm bebanyak makhluk, makhluk apa yg paling banyak dlm zoo? korang me

1072: Wak segan
dimulakan dengan bismillahlwk ni dh basi kot boroi:wah,wak blik reta baru gamaknye yer.ape nma kreta nih wak Wak:ohhh...nma kereta nih.emmm emmmmmmmemmm.ohhhh iya wak dah ingatboroi:ye ape nama keret

1073: Islam Hatori 8
hatori tengah duk lepak ngan ustaz akhil kat surau pas semayang asar...... hatori: ustaz, aku  ada berita baik nak bagitau ustaz ni......ustaz: ha, ape die, ko nak kawin ke?hatori: hihi, kalau p

1074: Musang yang baik hati
musang barua musang gila musang bodoh musang bengap musang jakun suka mengata orang musang macam pak pandir bdoh n bngp musang babi woi musang blah la ko ko ingat aku takut mai fight ngan aku.balik ti

1075: Ada seekor anak musang(Halim Yazid)
Kisah Hidup/Riwayat Hidup/Cerita Hidup/Yang HidupMusang seekor binatang yang brnama musang of course Sblum tuu nyanyi dulu.....Ada sekor anak muse(musang), atah jula mokte, kudung ekor perok lapar, ja

1076: spe nak bce cni la
ade satu citer, tersebutla satu orang kye yang memiliki sebuah umah banglo dan juge sebuah swiming pool. dlm swiming pool 2 ade boya. satu ari, die m`manggil semua penduduk yg b`dktn utk m`cbr spe2

1077: Pocong
ade sorang budk U tngh Prep. Tiba tiba dia ternampak 2 pcng tng mlmpt mnju ke arah dia.Dia tngk mlalui tingkap laa.....Apelagi trkjut beruk laaaa dia.tiba tiba salah satu pcng brhnti mlompat.Budak ni

1078: 360 celup
10 perkara yang VIP melayu susah nak buat 1-Bagi bantuan kewangan pendidikan. 2-Derma untuk buat masjid. 3-Bayar zakat. 4-Luluskan majlis dan ceramah agama. 5-Hantar anak-anak kelas

1079: Islam Hatori 7
Di kampong tempat hatori lepak ada seorang pak aji yang namanya asip, tapi orang panggil dia lebai sawan sebab time dia kecik2 dulu selalu kena sawan babi. Lebai sawan ni baru pegi aji tapi perang

1080: Pasal mee....
Banyak2 mee.... MEE Apa Yg Paling Berat.... ????


Page 108 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]