Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

1161: Suatu hari di KLCC
Satu hari ketika baru saja tiba dr kuantan, aku singgah sekejap di KlCC.Aku ada something utk dibeli. Ketika aku sedang melihat brg dikedai,tiba-tiba perut aku terasa memulas.Apalagi aku pun terus b

1162: SYIAL JE.....
ada seorang ayah ni.....dah nazak sgt....maknanya nak matilah tu......dia tu sakit sbb kanser.....tp dia ckp kat 1 kampung yang dia tu sakit HIV......Anak dia pun tanya lah nape bapak dia cakap gitu

1163: Berkenalan
Syafiq:Hi,where do you live? Ali Umar:My name is Ali Umar. Syafiq:I dont ask you what is your name.What is your name? Ali Umar:I live at USJ 2.

1164: cita2
Seorang wartawan lelaki telah di tugaskan membuat liputan dan siasatan mengenai aktiviti kelab gay di Bukit Bintang, Malaysia. Dia di kehendaki menyamar sebagai gay. Wartawan itu dengan senang hati me

1165: Beli TV
haritu kawan saya nak ikut uncle dia gi beli tv.Die punye cousin cakap beli tv kat Giant. Pastu keesokan harinya cousin and keluarga dia gi beli tv, kawan saye pon nak ikut,sekali nampak Giant past

1166: kenape bhgn utara semenanjung xditawan
Perisik 1.2.3: selamat pagi tuan (sambil bertabik) ketua lanun: selamat pagi Perisik 1: Begini lah tuan, lupakan saja niat tuan untuk menawan Perlis, Kedah dan Pulau Pinang ketua lanun: Kenap

1167: BIJI KACANG HIJAU
Suatu petang dtng seorang lelaki berumur ke klinik ENT,kerana telinganya di masuki biji kacang hijau semasa dia membeli brng dapur di pasar......   DOKTOR=selamat petang....... PESA

1168: SENYUM
Di bilik mayat di sebuah hospital terdapat 1 myt yg baru dimasukkan ke dlm bilik tersebut...Mayat tersebut memang pelik kerana myt itu dlm keadaan tersenyum....   Seorang polis i

1169: Kudaku
Alkisah, trdpt 2 org lki bini yg idup aman bhgia.., 1 ari,sdg si suami mmbca srat kabo d ruang tmu........Tiba2 si istri dtg dgn mka mara smbil tngannya mmukul2 si suami...   Suami: Hey

1170: citer paling best abad ini-rugi tak bace
pada suatu hari ada seorang nenek bercerita pada cucunya bgni ceritanya pada suatu hari di sebuah rumah ada seorang nenek dan seorang cucu nya dan sang nenek bercerita pada suatu hari ada seora


Page 117 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]