Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

1211: TOLONG ENCIK POLIS!
seorang perempuan menelefon balai polis. perempuan: tolong encik, saya diperkosa tiga orang yang tak dikenali! polis: jangan panik, cik! bagi alamat dan kami akan sampai dlm 10 minit! perempuan

1212: sotong
KEADAAN DIGERAI MEDAN MARA..AGAK RIUH ,KELIHATAN ORANG RAMAI BEGITU ASYIK MENIKMATI MAKANAN & MINUMAN YANG TERHIDANG DI MEJA MASING2.PELANGGAN YANG MASIH MENUNGGU...MENGHAMBURKANHILAI TAWA...SEMEN

1213: kedai jam
Seorang lelaki telah pergi ke kedai jam untuk membaiki jam tangannya. Setelah melihat sekali imbas, si pembaik jam bertanyakan tentang harga jam itu. " Seribu ringgit, " jawab lelaki i

1214: PESAKIT MENTAL YANG KURANG WARAS
   PESAKIT MENTAL YANG KURANG WARAS Suatu hari seorang pak menteri kesihatan (bukan yang ada skandal kut..)bersama rombongan melawat sebuah hospital mental..pak menteri ni peramah

1215: BEG @ AKU ??
Kisah ni terjadi kat aku last 2 weeks.. Aku ngan family dr k.l masa tu nak g lawat kembar aku kat melaka coz dia keje kat sana. Tp tanpa di duga kitaorg sefamily terlibat dlm satu kemalangan..

1216: PAK PANDIR YANG PINTAR
PAK PANDIR YANG PINTAR Pak pandir bekerja sebagai penoreh getah...dia selalu mengadu kepada isterinya yang kakinya selalu terpijak duri keranatIdak mempunyai alas kaki untuk ke kebun getah..Ister

1217: 3 BUDAK HITAM
Alkisahnya..Tersebutlah kisah dari yang empunya cerita pada suatu hari...       Disebuah perkampungan nelayan terdapat 3 budak hitam bersahabat baik. Disebabkan kaler mereka yang s

1218: resepi ayam goreng rempah
Mari belajar memasak!Resepi kita hari nie ialahAYAM GORENG BEREMPAH TAK KUNJUNG TIBABahan-bahan nya ialah:-sudah tentu ayam-minyak masak,kalau boleh cap jalen(ada ker?)-kicap jalen(hah yg n

1219: tragedi di skolah
ni penah trjadi kat skolah aku........aku kwn2 aku jalan2 la dkt blakang bilik cikgu..n then kawan aku tu sruh la aku buat shuffle aku pon tak mau la pastu sume nak tgk ...jadi aku pon buat.....sdg

1220: PADAH DNGR NGUMPAT
Mak Nor ade sorang anak pompuan nama dia Zai (aku la tu). Satu hari jiran tetangga mak aku ni dtg la kat umah sambil ngumpat2 tambahkan dosa. Sambil2 tu Mak aku  ni pun jel


Page 122 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]