Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

1281: muntah.
Seorang gadis kecil mengikut ibunya ke sebuah pasaraya. Beliau merasakan badanya lemah dan sakit. "Mama",kata gadis kecil itu."Bolehkah kita blik sekarang?". "Belum lagi sayan

1282: Penumpang Degil
Seorang gadis yg berpakaian seksi dan berambut perang dengan selam duduk di tempat duduk di kelas pertama sebuah kapal terbang yg akan berlepas ke Kuala Lumpur.Lalu,seorang pramugari menyapa "

1283: vulto
jgn tkn bwh!!!!!!psti korang marah!!!!                                   &nb

1284: Batang..
 Fatin merenung batang yang smakin mnegak e2. Dia mngusap2 mnja btg e2 dgn rsa xsbar. Klihatan air brwrna putih mngalir kluar dr btang e2. Lalu, fatin pn mnjrit..      

1285: LOBANG....
 Pd 1 ari, ada sorg suami ni xley tdo spt biasa. Mka dia bekata pd istrinya.. Suami: Ayang, jom besetubuh ye, abg xley tdo. Istri: Memangnya, lubang ayg ni ubat tido???

1286: 20 cara utk jadikan roomate anda gila
1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda dan bagitau kat roommate anda nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke bilik & terangkan bhw takde org kat rumah. Unpack segala brg anda & pegi

1287: org yg plik2
1. The Leopard Man Tom leppard Full tatto 2. Etienne Dumont Etienne dumont kritikus seni dan kultur di geneva Tanduk dikepalanya adah implant silikon asli 3. Rick Genest  4. The Illustrated Lad

1288: Citer lawak antara bangsa
aku xpernah jumpa org yg mcmni...last day we all makan kat plaza damas...dok1 meja..tetiba..org ni terus bgn dia kata dia will be back later...n 1 of my other fren plak nk g bank..nampak dia mkn dgn l

1289: Alahai Menantu...
Pak kasim seorang yg tamak harta.. dia menawarkan anak dara suntinya yg cun melecun kepada golongan yg kaya raya sahaja.. suatu hari datang la seman, seorang usahawan muda ingin melamar anak pak kasi

1290: Kisah Tok Batin
Maka tersebut lah kisah seorang Tok Batin nie yang banyak membantuKerajaan Malaysia dalam mempromosikan barangan buatan tangan dikalangan masyarakat orang-orang asli di Malaysia semasa promosi Tahun M


Page 129 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]