Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

1381: KELEBIHAN WANITA
4 KEISTIMEWAAN WANITA1-berdarah tiap2 bulan tapi tak mati2 2-hidang susu fresh tanpa pergi kekedai 3-mengeraskan hot dog tanpa peti sejuk 4-ditikam bertubi2 tapi tak mati2

1382: SEDAP KE HAMPEH??
Ali merupakan seorg tukg masak dan mempunyai kawan yg hampeh x tau masak.. Satu hari kawan dier ni yg namenye Mamat pon bertanye pada Ali rahsia masakannye. Yela sedap sgt. ape rahsianya. Mama

1383: Buat Burger
Siapa yang mula mula buat burger?? Orang melayu ke orang putih?? Jawapan:  Orang melayu la.... Kita yang mula-mula buat BURGER DALE(Begedil)  

1384: Samad nak kawin
Samad dan Husin merupakan sahabat karib. Kekariban mereka memang di luar batasan pemikiran manusia normal ibarat cubit peha kiri, peha kanan terasa geli. Hari demi hari berlaku sehinggalah pada suatu

1385: memang poyo
Dalam ramai2 org kat dlm dunia ni...sapekah yg paling sombong n berlagak skali????Org jenis ni mmg berlagak giler...org kalo tegur die wat bodoh je...Kadang2 tu org kesian gak tgk die, jd org tolong r

1386: Joyah..joyah....ape bangang sngt la ko ni!!!
Ade la 2 cleaner ni,joyah and kiah.mereka ni duduk sebumbung...ikutilah dialog mereka. Joyah : kau nak tahu tak Kiah..td depan bank ade rompakan. Kiah : iye,dasyat ker joyah..berminat lak aku n

1387: TIGA PESALAH
Tiga lelaki, seorang ahli falsafah.. seorang pakar matematik dan seorang pelawak ditangkapatas kesalahan mengendap itik buat projek…Lalu hakim berkata..“kamu boleh menanyakan satu soalan kepada

1388: BACE...KLU TAK KORANG AKAN DICIUM SEORANG GAY!!!
Duit seringgit telah bertemu dengan lima puluh ringgit dan bertanya:“Oit,lama tak nampak, mana ko pergi?”Lima puluh menjawab ” Aku pergi merata tempat. Pergi stadium tgk bola,NaikSTAR Cruise,

1389: BLOOD
    RED BLOOD,BLUE BLOOD. cuba sebut ayat ni selaju-laju nya,  

1390: KING KONG
kisahnya macam ni, pak mat , dia ni bela semua spesies monyet cam beruk.mawas dan king kong, pada masa sama dia ada sorang assistant yang tak berapa cerdik....pada satu hari tu


Page 139 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]