Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

1381: SEMBUNYI
Saya berdialog dgn pembaca ruangan lawak ini (ditujukan kepada perempuan shj) Disebuah desa yang mana penduduknya terdiri darpd perempuan2,anakdara2 yang cantik lagi seksi(termasuk yang sedang&nb

1382: MATI KEMPUNAN
Epul berumur 8tahun.Dia seorang budak yang nakal&xhiraukan kesihatan neneknya.Neneknya berusia 80tahun dan sering sakit2.Satu hari neneknya teringin minum air teh-o lalu meminta cucunya buat.De

1383: KELEBIHAN WANITA
4 KEISTIMEWAAN WANITA1-berdarah tiap2 bulan tapi tak mati2 2-hidang susu fresh tanpa pergi kekedai 3-mengeraskan hot dog tanpa peti sejuk 4-ditikam bertubi2 tapi tak mati2

1384: SEDAP KE HAMPEH??
Ali merupakan seorg tukg masak dan mempunyai kawan yg hampeh x tau masak.. Satu hari kawan dier ni yg namenye Mamat pon bertanye pada Ali rahsia masakannye. Yela sedap sgt. ape rahsianya. Mama

1385: Buat Burger
Siapa yang mula mula buat burger?? Orang melayu ke orang putih?? Jawapan:  Orang melayu la.... Kita yang mula-mula buat BURGER DALE(Begedil)  

1386: Samad nak kawin
Samad dan Husin merupakan sahabat karib. Kekariban mereka memang di luar batasan pemikiran manusia normal ibarat cubit peha kiri, peha kanan terasa geli. Hari demi hari berlaku sehinggalah pada suatu

1387: memang poyo
Dalam ramai2 org kat dlm dunia ni...sapekah yg paling sombong n berlagak skali????Org jenis ni mmg berlagak giler...org kalo tegur die wat bodoh je...Kadang2 tu org kesian gak tgk die, jd org tolong r

1388: Joyah..joyah....ape bangang sngt la ko ni!!!
Ade la 2 cleaner ni,joyah and kiah.mereka ni duduk sebumbung...ikutilah dialog mereka. Joyah : kau nak tahu tak Kiah..td depan bank ade rompakan. Kiah : iye,dasyat ker joyah..berminat lak aku n

1389: TIGA PESALAH
Tiga lelaki, seorang ahli falsafah.. seorang pakar matematik dan seorang pelawak ditangkapatas kesalahan mengendap itik buat projek…Lalu hakim berkata..“kamu boleh menanyakan satu soalan kepada

1390: BACE...KLU TAK KORANG AKAN DICIUM SEORANG GAY!!!
Duit seringgit telah bertemu dengan lima puluh ringgit dan bertanya:“Oit,lama tak nampak, mana ko pergi?”Lima puluh menjawab ” Aku pergi merata tempat. Pergi stadium tgk bola,NaikSTAR Cruise,


Page 139 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]