Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

141: kuburan
di sebuah taman kelihatan rasih dan saiful rancak berbual........ rasid....."minggu depan saya pulang kampung.wak pg mana pl?" saiful....."saya tak ada plan lagi " rasid....."tak nak ikut ke?" saiful.

142: KERANA KENTUT
SUATU HARI DI SEBUAH SURAU.                             

143: TEKA-TEKI
SOALAN= ALI ADA 50 SEN.DIA NAK NAIK BAS.TAMBANG BAS ITU 60 SEN.MACAM MANA NAK DAPAT 10 SEN LAGI?                  &

144: novel
hai maaf la ini bukan lawak.nak tanya sikit saya tanya ni kat semua laman web yang saya join . saya lagi memikirkan untuk mencipta sebuah novel.sgn ni butu idea.boleh beri kan saya cadangan idea TEMA?

145: Kuliah
Seorang Professor sedang memberikan kuliah pada 300 orang muridnya di sebuah universiti.. Kata Professor " Kalau anda tidak berminat dengan kuliah yang saya berikan, anda boleh keluar pada bila-bila m

146: merdeka
azri baru je lepas dari  penjara. tetiba dia menjerit "merdeka!!!!!!!!!!" kenapa?

147: teka teka
1...kita tidur ia bangun,kita bangun iya tidur2...ada apa dengan cinta?3.kenapa kayu balak di tebang?4....apa yang ada di tengah tengah malam?

148: teka teki
1.di cari amat susah,lepas jumpa dibuang begitu je.2.turun bukit lambat,naik bukit cepat

149: MI SIAM
pada suatu hari saiful dan rasid telah memesan makanan di sebuah restoran yang agak terkenal..pelayan=encik nak minum apa?rasid=milosaiful=kopipelayan=makan?saiful=me gorengrasid.me siam[pelayan itu p

150: LAICI mengandungi bahan babi
sayangilah diri anda daripada memakan makanan tidak halal.... http://asrirayrock.blogspot.com/2010/08/laici-mengandungi-bahan-babi.html


Page 15 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]