Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

1511: peribahasa wajib gelak
Karam Singh Walia - ayat power kemana tumpahnye kuah,kalau tak ke bawah tak lapuk dek hujan,tak lekang macam rambutan tiada rotan,pelempang berguna juga biar lambat asalkan tak c

1512: Boleh 'Claim' Balik
Sepasang kekasih, kedua-duanya sudah berkahwin dan mempunyai keluarga masing-masing datang berjumpa pakar psikologi di sebuah klinik. Doktor: Slamat pagi, boleh saya batu anda berdua? Lelaki: Be

1513: Zaman Kiter2 Dlu...
budak2 yg lahir pd thn 80 n 90an mesti ingatmase skola rendah dulu:- kat skola ade salesman jual bukucerita.ari ni bg list, esok mintak duitbeli walaupun cerita buku tu dah tau.salesman susu pon ca

1514: DRIVER TEKSI
DRIVER KERETA   Kejadian ini terjadi pada malam Jumaat yang lalu. Namanya, Fasha. Kerana terlalu sibuk dan banyak kerja yang harus dibuat dan disiapkan dalam minggu ini maka, Fasha

1515: Pengantin Baru
Pengantin Baru dan Gangguan Kesihatan Sepasang pengantin baru mengalami gangguan kesihatan. Setelah diperiksa dengan teliti, doktor memberitahu perkara itu disebabkan oleh hubungan seks yang t

1516: TARZAN
Di sebuah hutan, tinggal sorang tarzan n monyet.Satu hri, mreka adakan mesyuarat. Selepas 10 minit b'bincang, seorang monyet bertanya pada tarzan.monyet  : Tarzan, I peliklah lihat u. U asyik pak

1517: Usik-usik
Fakta 1 Pelajar pere,puan lebih cemerlang berbanding pelajar lelaki Fakta 2 Guru perempuan lebih banyak daripada guru lelaki Fakta 3 Eleh!!!...Menteri lelaki lagi ramai berbanding&nb

1518: cerita seram
Sebuah kisah benar yg terjadi dan tak dpt dilupakan oleh penulis sepanjang hidupnya! Pesanannya, Hati2lah bila masok ka tandas dan pandang sekeliling dan baca doa masuk tandas supaya anda tidak mengal

1519: 4 Pengantin Baru
Kisah 4 Pengantin Baru Mak Minah dan Pak Mat ada 4 org anak perempuan yang sangat disayangi iaitu Siti, Seri, Murni dan Suri. Satu hari mereka    berpakat utk kawinkan anak2 ni serentak.

1520: Interview Visa
An Arab was interviewed at the US Embassy for a U.S.A. Visa. Consul : What is your name? Arab: Abdul Aziz Consul: Sex? Arab : Six to ten times a week Consul: I mean, male or female?


Page 152 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]