Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

151: apakah keputusan mu
SALAM... BG Y ROMANTIS..APAKAH Y ANDA LAKUKAN... ANDA MEMPUNYAI SEBUAH KERETA SPORT DUA SEAT...SEWAKTU PERJALANAN TERNAMPAK KELIBAT KEKASIH ANDA.. ANDA BERHENTI TUK MENGAMBIL NYA TETAPI DI SAMPINGNYA

152: Mesen Masa
Seorang professor telah berjaya mencipta mesen merentas masa.   Wartawan : Wah, hebat sungguh Prof mencipta mesen masa, apa tujuan Prof mencipta mesen ini?   Prof : Ohh, kebetulan masa kecil

153: kawanku tercekik tulang ikan
TIME:DUA TAHUN LEPAS TEMPAT: BANDAR RAYA CUACA : SUAM-SUAM KUKU al-kisahnya berlaku ketika aku pergi membeli keropok cap kapal di kedai pak chong..lalu aku pon terjumpa abu di cafe pak lah..

154: dunia n akhirat
jgn bangga dgn jas dan berdasi krn pakaian trakhir kita adalah kain kafan...   jgn bangga dgn mobil dan motor krna knderaan kita yg trakhir adalah kranda...   jgn bangga dgn rumah dan ista

155: perut berbunyi
keseorangan ku d ruang tamu mlihat jam di tgn..pehhhhhh bru 4 stgh.ingin ku pstikan ku lihat pula jam didinding.mmg kompom 4 stgh.mmikirkan wktu brbuka msih lmbt mmbuatkan driku trasa b

156: gosip2 gempaq
gosip2 gempaq punya kahhhhhhhhhhhhh     http://asrirayrock.blogspot.com/search/label/GOSIP%20ARTIS  

157: Kawanku..
Aku ade satu cerita…ni adalah kisah benar ye…tak tau la kelakar ke tak bagi korang, tp ia boleh wat perut aku kegelian bila teringatkisah ni..Kisah ni berlaku ms aku still study kt uum..

158: Apa korang akan wat jika..
soklan ni pnh diajukan oleh lect aku ms dlm kelas utk hilangkan mengantuk.. apa korang akan wat jika alami keadaan mcm ni: 1. tgk syok jln2 kt kwsn org rmai, tb2 korang terjatuh dlm longkang paras p

159: Duda bertemu janda
Di sebuah perkampungan ada seorang duda yang sudah berumur tinggal seorg dirumah nya..anak2nye sume bekerja di bandar... Berdekatan rumah nya itu ada seorang janda yang juga agak berumur dan juga ting

160: Cara peguam
MOSTI sedang mencari angkasawan utk dihantar ke marikh. Walaubagaimanapun, mereka hanya boleh pergi sahaja, dan tidak akan pulang ke bumi. Calon pertama, seorg engineer di tanya berapa banyak wang yg


Page 16 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]