Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

231: telan dan menang
Seorang anak telah tertelan duit syiling 10 sen.. lalu dia memberitahu kepada ibunya.. tapi si ibu dengan tenang mengatakan yang syiling tersebut akan keluar sewaktu membuang air besar. Pada masa si

232: cerewet
Pada suatu ketika di Jepun hiduplah seorang lelaki yang sederhana, namanya Oda. Ia memiliki seorang isteri yang sangat cantik dan sangat disayanginya. Namun sang isteri mempunyai perangai yang buruk

233: HERO_KAMPONG
asalamualaikum....para pembaca yg sudi membaca kisah lawak aku..... cerita nya bermula bergini..aku mempunyai kenalan di facebook..kami berdua sudah lama bekenalan dan kuat bergurau....di dlm b

234: litleEye dan apek
Suatu pagi litleEye sedang memandu kereta menuju ke pasar.Tiba2 seorang apek muncul dari sebalik pokok bersame khinzir peliharaannya untuk melintas jalan.Tanpa disengajakan litleEye telah melanggar kh

235: KISAH SERAM SI KAKI PANCING
Ajis memang kaki pancing, mana saja lubuk & sungai semua dia pergi, kalau ada yg cakap kat sungai tu ada ikan, ajis mesti pi try mancing kat situ.Satu hari masa minum kat kedai kopi Pak Ngah Jim

236: Menantu Yang Luarbiasa
Mamat ni amat lah tergila-gilakan Minah anak Pak Haji Dollah. Minah nie boleh lah tahan cun nya. Mamat ni pun tak kalah lah kacaknya. Ngurat-punya-ngurat tersangkutlah dua hati ini. Pak Haji Dollah

237: Menantu Hantu
Ada satu famili. Satu hari sedang menantu lelaki tengok TV, bapa mertua lalu di depan. Tiba-tiba bapa mertua rebah sambil memegang dada. Apa lagi, kelam-kabutlah si menantu. Isterinya dan emak mertu

238: puaka
took from a blog :) heres a friend of mine told me a story..that i found it is sooooo funny!!..lmfao!!!!!!!!!!one day he went out to eat char kuey tiaw sumwhere in ampang...he saw a boy was crying..bu

239: Pembunuh yang Kecewa
Pasa suatu hari ada orang bernama Milisha. Dia berumur 31 tahun. Dia msih single tetapi sebenarnya dia  ada BF tapi dah d putuskan oleh Bf nya iaitu sharil kerana disyakhi GF nya mencuri barang y

240: bosannyaaaaa.............


Page 24 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]