Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

241: Lawak Pokemon 3
slogan Team Rocket Snorlax lapar sangat Vinewhip Golbat gay lagu Pokemon mkn punya hal topi bangang Arbok real Real VS Pokemon oyeh,I'm strong Graph Pokemon ni la sebab pokemon x dgr araha

242: Lawak Pokemon 2
Pokemon versi Naruto Pokemon pn ada nafsu Super Saiyamon sesat la pulak backkwards Magikarp Joker main kad Pokemon gark putus cinta Harden pandai2 je dorang ubah x ikut arahan Spongebob pn

243: Lawak Pokemon 1
Cubone real punya Brock Obama baca la sendirik Pikachu ganas rupanya Pokemon VS Yugi OH hahaha Batmon Dugtrio sebenarnya Team Rocket Graph Game Pokemon terbalik

244: Patrick Real Version
Ni la Patrick real punya

245: Teka Teki!!!
Hujan Aper Yg X Basah!!!

246: hahahha...
pada satu ari ada dua orang budak lelaki sedang bersembang di bawah pokok. ashraf:kalau ct ngan kris mana lebih cun? adi:bagi ku kris lagi cun. ashraf:aku pulak ct lagi cun. tiba-tiba afiq datang lalu

247: Mengapa orang suka kerja kerajaan
1) Gaji mahal, ada elaun COCA COLA 2) Ada pencen, leh goyang kaki 3) Boleh surf internet free 4) Ada library free 5) Awek ramai 6) Ada canteen murah 7) Toilet free (kalau kerja kedai toilet kena bayar

248: Artis Dulu dan Sekarang
Artis Dulu   Wartawan : Apa yang meyebabkan you masuk dunia artis ni? Artis Dulu : I memang minat berlakon sejak kecil lagi, disamping tu boleh le membantu kewangan keluarga   Artis sekaran

249: p ramlee...
pada 1ary ada sorang lelaki yang bernama p ramlee yang duduk dekat kampong pening lalat.pada malam tersebut,ada ceramah di rumah p ramlee.ikutlah perbualan mereka. ramlee:ana p ramlee bukan piramid.an

250: Jangan makan donut ini..
cerita ni berlaku di sebuah kem askar dimana seorang jeneral terhendap-hendap umpama nak skodeng anak dara mandi untuk menyiasat staff perempuannya yang dilaporkan menghasilkan karipap dengan cara yg


Page 25 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]