Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

341: selawat
ESOK JGN LUPA SELAWAT BYK2 KEATAS JUNJUNGAN NABI KITA NABI MUHAMMAD S.A.W.... KPD SAMSENG2 DAN TAIK MINYAK KAT LJ NI INGAT LAGI KE SELAWAT TU.....

342: Maksud Lawak???
Lawak ......Lawok.......Belawok...!!! Feb 25, '08 11:35 PM for everyone Mari belajar berberapa perkara penting tentang jenis jenis lawak supaya anda semua tahu bila dan bagaimana nak buat lawak

343: percubaan
Percubaan 1,2,3..testing,testing.....   harap-harap berjaya..

344: Nampak
    Jejai ditahan anggota polis kerana melanggar lampu merah di sebuah jalan. Polis : "Encik tak nampakkah lampu isyarat tadi berwarna merah?". Jejai : "Saya nampak tuan." Polis : "Habis tu

345: Penternak Lembu
    Azwan seorang pengembala lembu yang sangat berjaya sehingga berjaya menternak lebih dari 500 ekor lembu. Ali pula adalah seorang penternak lembu yang gagal tapi mempunyai pangkat tinggi

346: pengajaran buat korang sumer...
Bu, adik Cuma ingin bertanya… Rasanya ibu tak akan mampu menjawabnya... Ibu ingat 14 feb takMalam tu ibu ada janji temuIbu jumpa jejaka tuIbu kata dia cintakan ibuBenarkah bu?    

347: Wad 04-04
DikWan telah diminta pergi ke sebuah spital yang bernama Hospital XXX (triple x ) di Tanjung Entahapehapentah (bukan nama sebenar ) untuk menyiasat sebuah bilik ICU yang dikatakan berhantu dan meragut

348: mana ayah
hai,saya newbie,tadi saya,mama saya,atuk saya,nenek saya,sepupu ayah saya,ngan ayah saya gadoh kt artikel abg max(bkn uncle max tau,sori sebab panggil uncle kt yg lain sebab abg max ni muda lagi saya

349: lawak resipi rahsia
ali gi sebuah restoran,ikutilah dialog dibawah......... ali:helo pelayan:helo bang selamat datang ke restoran resipi rahsia! ali:owh........ pelayan:abang nak order ape bang? ali:makanan ape paling se

350: bau busuk
3 org pelanggan berbangsa melayu, kadazan dan seorang bangla ingin bermalam di sebuah hotel yang dimiliki oleh seorang taukeh cina..maka,mereka menempahlah bilik dan tidur di hotel tesebut.K


Page 35 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]