Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

341: Maksud Lawak???
Lawak ......Lawok.......Belawok...!!! Feb 25, '08 11:35 PM for everyone Mari belajar berberapa perkara penting tentang jenis jenis lawak supaya anda semua tahu bila dan bagaimana nak buat lawak

342: percubaan
Percubaan 1,2,3..testing,testing.....   harap-harap berjaya..

343: Nampak
    Jejai ditahan anggota polis kerana melanggar lampu merah di sebuah jalan. Polis : "Encik tak nampakkah lampu isyarat tadi berwarna merah?". Jejai : "Saya nampak tuan." Polis : "Habis tu

344: Penternak Lembu
    Azwan seorang pengembala lembu yang sangat berjaya sehingga berjaya menternak lebih dari 500 ekor lembu. Ali pula adalah seorang penternak lembu yang gagal tapi mempunyai pangkat tinggi

345: pengajaran buat korang sumer...
Bu, adik Cuma ingin bertanya… Rasanya ibu tak akan mampu menjawabnya... Ibu ingat 14 feb takMalam tu ibu ada janji temuIbu jumpa jejaka tuIbu kata dia cintakan ibuBenarkah bu?    

346: Wad 04-04
DikWan telah diminta pergi ke sebuah spital yang bernama Hospital XXX (triple x ) di Tanjung Entahapehapentah (bukan nama sebenar ) untuk menyiasat sebuah bilik ICU yang dikatakan berhantu dan meragut

347: mana ayah
hai,saya newbie,tadi saya,mama saya,atuk saya,nenek saya,sepupu ayah saya,ngan ayah saya gadoh kt artikel abg max(bkn uncle max tau,sori sebab panggil uncle kt yg lain sebab abg max ni muda lagi saya

348: lawak resipi rahsia
ali gi sebuah restoran,ikutilah dialog dibawah......... ali:helo pelayan:helo bang selamat datang ke restoran resipi rahsia! ali:owh........ pelayan:abang nak order ape bang? ali:makanan ape paling se

349: bau busuk
3 org pelanggan berbangsa melayu, kadazan dan seorang bangla ingin bermalam di sebuah hotel yang dimiliki oleh seorang taukeh cina..maka,mereka menempahlah bilik dan tidur di hotel tesebut.K

350: Sukan Yang Telah Pupus
Semua orang sukakan aktiviti sukan(kecuali aku). Sukan membina keyakinan diri dalam kehidupan yang serba mencabar ni. Tapi ada sukan yang telah pupus kerana dikatakan tidak berfaedah lansung. Kita ter


Page 35 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]