Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

381: Ibu curang halau anak
Hari ni aku taknak post lawak cume post artikel akhbar untuk ambik ikhtibar terutama wat perempuan yang bergelar isteri & ibu   JOHOR BAHRU: Akibat kemaruk kerana digilai pelbagai jenis &lsqu

382: Bekalan Tengah Hari
Disebuah tapak pembinaan sebuah menara yang tertinggi, ketika waktu makan tengahhari, 3 orang pekerja sedang sedang mengomel tentang bekalan makanan masing-masing. Amat : "nasi putih dengan telor mata

383: Balas Dendam..
Sorang mamat yang bengang sebab  die kne marah 2 Mggu lps ngan pemandu teksi ingin membalas dendam tp cmne?? orang yg bwk teksi 2 beratur last drpd 10 biji.. die pon mula dgn teksi dari

384: pemandu bas..........
pada satu penjuru kelas yg dingin,seorang mahluk memulakan kata2.. kamala; vijay,aku ada satu teka-teki untuk kamu,kamu dengar tau.bayangkan kamu seorang pemandu bas,di stesen pertama kamu  ada 1

385: Mangsa rokok meletup dalam mulut menyesal
GAMBAR yang dirakam dari sebuah laman web menunjukkan mulut Andi dibalut selepas sebatang rokok yang dihisapnya meletup dalam mulutnya.   JAKARTA - Sebuah syarikat pengeluar rokok, Pt Nojorono T

386: KEJADIAN BENARRR
27 April 2008 Penunggu Sungai Melaka di 9:31 PM 5 ulasan Gambar kali ni nampak macam real punya tahap sahih. Disyaki berlaku di sungai Melaka. Sebuah bas sudah terjunam ke dalam sungai. Dan ke

387: sosej dan lembu
Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, tak pernah lulus, akhirnya bapak dia dah tak sanggup lagi tanggung beban wang untuk an

388: pancing
Suatu petang.Ketika hari selepas hujan.Seorang atok duduk ditepi paya dengan memegang pancing sambil merokok. Orang-orang yang melihatnya kehairanan. Ada yang kasihan dan ada juga yang ketawa.Tiba-tib

389: tiket wayang
Chot nak pegi tengok wayang kat panggung dengan isterinya. Sampai di kaunter tiket, Chot beli dua tiket untuk dirinya dan isterinya. Tak lama kemudian, Chot datang semula ke kaunter tiket tadi da

390: kenapa siput babi gerak lambat
Ali : Abu aku nak tanya ko 1 soalan.. Abu : tanyalah,ape soalan ko tu? Ali : kenapa siput babi gerak lambat? Abu :sebab dia ada cengkerang. Ali : salah,cuba lagi Abu : sebab dia takde kaki. Ali : sala


Page 39 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]