Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

31: Robot
Aziz seorang saintis yang sedang meningkat naik namanya. Petang itu Aziz berjaya mencipta robot yang boleh mengesan orang bercakap bohong. Robot itu ada tangan seperti manusia. Sesiapa berbohong akan

32: apa?
makanan apa yg xboleh dimakan????? xboleh nmpak...xboleh bau....xboleh makn...dan........ ,..tak boleh blah... hahhahah

33: Orang KL tak tahu pakai baju kurung
Orang KL tak tahu pakai baju kurung kebenarannya disini

34: Kesalahanggapan.
Fifa (Nama sebenar Norafifa) seorang pelajar Universiti, nak dijadikan cerita dia terdengar perbualan pelajar lelaki di kantin (perlajar lelaki itu tak nampak dia menyorok la katakan)Lelaki 1: Aku suk

35: Jijik
Pade suatu hari sepasang suami isteri lalat sedang mencari-cari makanan.lalu diorang pon jumpe seketul taik.Diorang pon makanla.tibe2 si isteri lalat berkate "Abang , bosanlah hari2 makan taik" lalu s

36: Asal Nama Elektrik
Orang Melayu dikatakan mengambil perkataan ELEKTRIK daripada perkataan Inggeris yang juga ELECTRIC. Tetapi yang sebenarnya, ELECTRIC itu diambil dari perkataan Melayu campur Inggeris.Ceritanya... . Pa

37: cek saman bang2 boom
sapa2 yang ada saman tak bayar lagi boleh cek kat sini Klik sini http://asrirayrock.blogspot.com/2011/03/anda-ada-blog-jom-join-dapat-duit-free.html

38: aku bebai
bebai betoi aku hari ni..dia igt dia bagus marah2 aku..mluat aku!geram kalau xsebab aku ni student dia,.xpasai aku nk ngadap muka dia pagi ni..tidoq g bagus la. period kot pompuan to hari ni..tau nk c

39: pepe jer
k ni sebernanya mystery_gurlz sye wat yg baru sbb da x ingat pasword woi geng dlu mane korang? hidup lg ker? da kawen? da ade anak? opps terkeluar tajuk k kalau korang still ade comment miss korang la

40: teka-teki
apahal aku nak login tak leh?Die kate inilah itulah.Tapi ini teka-teki die.... -------------------------------------------------------------------------------------- kenape siput babi die jalan slow g


Page 4 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]