Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

441: Bermalam Di Katil Seorang Lelaki
  Kisah berlaku waktu satu rombongan guru pelatih membuat rombongan ke tempat bersejarah. Bila sampai ke tempat yang dituju para guru pelatih mendapati tempat tersebut merupakan satu yang tidak p

442: Cikgu dan karipap...
Lalala... Pada suatu pagi, di kelas Tahun 3 Pisang,seorang murid bernama Aiman di tanya oleh guru matematiknya. "Jika sebiji karipap berharga empat puluh sen, berapakah harga untuk tiga biji karipap?.

443: Skandal Tiger Woods
Sebab dek skandal yg melanda hidupnyer... bini dah lari, awek2 suma dah menjauhkan diri... maka, tinggallah dier seorg diri... pas tu, timbul plak isu di atas... main telur sendiri...

444: Baru Belajar Solat
Sood sudah menjangkau usia 30 tahun, tidak pernah solat… Satu hari Sood terasa jiwanya kosong, dia pun nekad dalam hati untuk solat Jamaah di masjid, nak solat sendiri di rumah dia tak ber

445: jiwang ke?????
Salam, Amacam awekku? Lu orait ke? Wa harap lu ok-ok je.. Awekku, gua telah membaca surat lu tempohari. Apasal lu buat cenggini kat gua? Selama ni cintan gua terhadap lu bukan main. Lu ingat gua mai

446: apalah malang komputer
kebanyakan orang yang saya tanya hobi mereka ialah bermain komputer/laptop.mereka ni bodoh ke apa bermain dgn komputer/laptop.nanti hancur la mende tu sume.bengap betul la mereka ni.

447: kepala
ade la lima kepala ni,ye cari kepala hok keenam but x jumpe.sume kepala ni x reti bilang.kepala pertama pun kabo la:- kepala 1:mane la kepala 6 ni?languh aku cari ye kepala 2:x ahu gok aku.gi man

448: dax skul
mse:waktu rehat...   tempat:kat tangge skolah   peristiwa: adex n kwn nk p rehat... jalan ler kat tngge... da mmg tu laluan ktew owg kan... nk uat cam ne... adew lax abg2 snior yg ncem2 kat

449: pelamin anganku musnah.
 

450: SARDINE N MILO PUNYA CERITA.....
btol ke ni weyh?? S alam and Good Day,    Just nak sharing satu cerita dari seorang kawan. Petang semalam semasa menunggu shutter KL-IPOH saya and kawan berbual-bual.   Kami berbua


Page 45 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]