Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

501: made in japon,from japan !!!
Ha ha ha, good one. Must read....Oh hai yo ku zai mas................MALAYSIA BOLEH !!!!............... A Japanese man was in a hurry to go to the KLIA airport, so he tooka Proton taxi. The taxi drive

502: lawak periksa
ali:mak saye dapat 5e periksa pksr2 mak! mak:teruknye kamu ali! ali:ok ke ape 5e tu 5 excellent! mak:patut la 5e.(dalam hati)

503: pribahasa
pribahasa merupakan bahasa yg berpri2 d sblik ayat asal... d cni aq nyatakan bbrapa makne pribahasa yg bermula dr huruf a dan makne d sblik bahasa yg berpri2 tu.. ada angin berkelakuan luar bias

504: lawak sangat ke?
suatu hari dua orang sahabat sedang duduk lepak di bawah pokok.sorang tu name ali,sorang lagi name eli. eli:ali ko rase bosan x?kalau bosan aku ade teka-teki untuk ko. ali:teka-teki ape? eli:dalam ban

505: LAWAK KE?
PAGI TADI..7.45PG 9.12.2009   AKU PEGI OFFICE MACAM BIASA..   TGH AKU JALAN2 NAK MASUK OFFICE..   ADA LA MAMAT CINA NI PAKAI KETE MERCS COMPRESSER SAMBIL BERCKP PHONE KAT TGN 

506: kenapa haruan makan anak?
korang kenal x ikan haruan.. alah ikan yg mcm ikan keli tu... ikan ni klo bakar pastu cicah air asam.. sedap tollll.. (ishhh.. jgn le meleleh air liur tu)... klo pompuan lepas brsalin lak slalu car

507: LAWAN BALING KASUT. SIAPA KENA ??
SEORANG wartawan (dalam bulatan) membaling kasut ke arah Muntazer pada satu sidang akhbar di Paris kelmarin. PARIS - Wartawan penyiaran Iraq, Muntazer al-Zaidi yang dihukum penjara kerana membalin

508: x tau BI (Part 2)
di dalam sebuah kelas tadika...   cikgu: Baiklah murid2... ari ni kita nak mengenal nama2 benda dalam BI... bila cikgu sebut nama benda tersebut dalam BM...       &n

509: ASAL USUL HANTU
  1. Hantu Raya - Berasal dari Tanah Melayu. Dipercayai terkorban di dalam satukemalangan jalan raya, sebaik saja keluar dari Pudu Raya untuk pulang berhari raya… … .kegem

510: si jantan ke si jambang...
ade la 1 mlm ni, 1 family aku syok tgk cite anugrah skrin bru2 ni...tgh kumpulan jinbara n hattan nyanyi lagu mentera smerah padi 2 aku n akk n adik laki aku sembang psl ex vokalis jinbara iaitu&


Page 51 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]