Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

511: baja ke racun?
Budak 1 berambut keriting kasar n x b'sikat d'tgur oleh budak 2. baca dialog b'bwh Budak 2: weh x reti ke nk sikat ke rmbut tu,da mcm ulat da aku tgk. budak 1: skati aku la... Budak 2: ptut ko lt

512: teka teki
kambing mengembek lembu mengembu harimau???? rasa2 harimau pe?

513: teke teki
kalau manusia semua jadi ikan...ikan jadi apa?   ikan semua berlumba lumba ingin masuk ke suatu lubang ikan pa masuk dulu?

514: BULI
buli merupakan satu masalah yg kian berleluasa di kalangan para remaja sekarang... ingin tau asalnya gejala ini??? cuba baca dialog di bawah...   usin: uwaaa... (menangis)   bapak usin: hei

515: double wing
ade la 1 ari ni...time tu kt tmpt kje lm aku aku keje kt 1 shopping kompleks ni kje ktorg mmg x byk coz x rmi customer so lepak2 la kat kaunter cashier kebetulan member aku sorg ni(pompuan la) t'jmpe

516: nene
Seorang gadis kecil merasa badannya lemah dan sakit ketika dia berada di pasaraya bersama ibunya."Mama," kata gadis kecil itu.."Bolehkan kita balik sekarang?""Tidak," jawab ibunya."Ma, saya rasa henda

517: perah otak
1. kereta apakah yg enjinnya bleh dimkn..?? 2.Lembu apakah yg di cari??

518: Ternyata Rokok Tidak Berbahaya
Banyak orang khuatir bahaya rokok dan menakutinya, tapi setelah diselidikioleh beberapa pakar dalambidangnya ternyata rokok itu sama sekali tidakberbahaya. Kemudian para pakar sepakat untuk membuktika

519: Bohja dan Bohsi
Bohja yang kurang pendengaran ingin meminta nasihat dari isterinya Bohsi dengan meminta perbualan yang sesuai semasa melawat bapa mertuanya di hospital. isterinya pu

520: SOALAN UJI MINDA
TEKA TEKI UTK KORANG- 1) CECAIR APA KALER PUTIH PILIHAN WANITA? 2)DALAM BYK2 KACANG, KACANG APA PANDAI BUAT LAWAK? 3)PAK ALI MEMANDU VAN MEMBAWAK 10 EKOR KAMBING, MASA BAWAK  TU PAK ALI TERL


Page 52 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]