Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

561: antu
pontianak,pocong dan toyol da x tertahan lg nk pegi kat restoran tomyam pak usup.. pontianak: weh.. aku dgr restoran tomyam yg baru bukak tu kn.. ummphh!!!!drakula: ye la.. aku pun terliur.. aku rasa

562: ha ha ha
Ade juga pencuci gune jenama lucah.. PEPEK.. rasa2 sape sampai dulu Resepi ayam bakar:1. ayam2. apiCaranya ialah ambil ayam letak atas api. Gambar di atas menunjukkan ayam bakar separuh masak. kalau

563: 3 orang gila
Terdapat tiga orang gila dalam satu institusi sakit jiwa. Mereka terdiri dari Junior, Senior dan Veteran, disusun mengikut jangka masa di institusi tersebut.Suatu hari, doktor yang merawat mental mere

564: ikutjer
tolong tengok bawah                                             tengok lagi    

565: had laju
Seorang polis duduk di simpang jalan menangkap pemandu yang memecut melebihi had laju, seorang pegawai trafik ternampak sebuah kereta yang dipandu tersangat perlahan dianggarkan hanya dipandu 22 batu

566: camne nk knl pak pandir yg btl punya
* dia call seseorang untuk tanya nombor telefon terbaru orang itu. * dia fax surat dengan stem diatasnya. * cuba melemaskan ikan dengan merendamnya didalam air. * cuba tanya harga barang di kedai dua

567: keje
Oleh kerana dah boring isi borang kerja kosong tapi asyik tak dapat, Ajoi menggunakan teknik baru supaya company yang dia apply kerja tu beri perhatian kepada permohonannya. Name : AjoiAge :&nbs

568: soal jawab guru n shin chan
Soal Jawab Guru dan Shin Chan...Guru : Kenapa awak lambat?Shin Chan : Kerana sebuah papan tanda.Guru : Papan tanda mana ?Shin Chan : Yang ada tulisan, "Sekolah di hadapan, jalan pelahan."*-*-*-*-*-*-

569: teka la
jgn slh anggap yek no 1 ngan 7 1.lubang apa rasa nya hangat,nikmat ngan nyaman 2.binatang apa terer karate 3.apa persamaan di antara michael jordan ngan michael jackson 4.benda apa bila masuk bentuk s

570: english susah
Siapa cakap English tu senang? Isikan tempat kosong samada 'yes' or 'no'!Soalan: (_____), i'm pig!Hehe... Kalau berani, jawab lah! hahaha


Page 57 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]