Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

561: 3 orang gila
Terdapat tiga orang gila dalam satu institusi sakit jiwa. Mereka terdiri dari Junior, Senior dan Veteran, disusun mengikut jangka masa di institusi tersebut.Suatu hari, doktor yang merawat mental mere

562: ikutjer
tolong tengok bawah                                             tengok lagi    

563: had laju
Seorang polis duduk di simpang jalan menangkap pemandu yang memecut melebihi had laju, seorang pegawai trafik ternampak sebuah kereta yang dipandu tersangat perlahan dianggarkan hanya dipandu 22 batu

564: camne nk knl pak pandir yg btl punya
* dia call seseorang untuk tanya nombor telefon terbaru orang itu. * dia fax surat dengan stem diatasnya. * cuba melemaskan ikan dengan merendamnya didalam air. * cuba tanya harga barang di kedai dua

565: keje
Oleh kerana dah boring isi borang kerja kosong tapi asyik tak dapat, Ajoi menggunakan teknik baru supaya company yang dia apply kerja tu beri perhatian kepada permohonannya. Name : AjoiAge :&nbs

566: soal jawab guru n shin chan
Soal Jawab Guru dan Shin Chan...Guru : Kenapa awak lambat?Shin Chan : Kerana sebuah papan tanda.Guru : Papan tanda mana ?Shin Chan : Yang ada tulisan, "Sekolah di hadapan, jalan pelahan."*-*-*-*-*-*-

567: teka la
jgn slh anggap yek no 1 ngan 7 1.lubang apa rasa nya hangat,nikmat ngan nyaman 2.binatang apa terer karate 3.apa persamaan di antara michael jordan ngan michael jackson 4.benda apa bila masuk bentuk s

568: english susah
Siapa cakap English tu senang? Isikan tempat kosong samada 'yes' or 'no'!Soalan: (_____), i'm pig!Hehe... Kalau berani, jawab lah! hahaha

569: nama
Anak cina di tanya oleh kwn nya kwn:apa nama keluarga ko anak cina:Atuk:Quat Ngo RatMama:Quat Ley Terayah:Quat Ray SingAbang:Quat Ley ParkTuu.. yang depan PC tu:Quat Ken Tut!

570: syok
Ke depan best, kedalam syok, ke kiri ke kanan lagi sedaap!Kalau dicucuk dalam-dalam,Fuyooo…best giler,Bestnya korek telinga…


Page 57 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]