Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

571: nyamuk
satu ari anak nayamuk memburu buat kali pertama nya,apabila dia plg ayah nya bertanya ayah:camne nak ari pertama kamu anak:hbtayah,semua org tpk tgn

572: laki@pompuan
cuba korang teka,laki ke pompuan lagi kuat kalau korang pandai memang blh jwb la  

573: hero
slamat kn saya her  

574: Hati-hati la ek
Pada suatu hari seorang pelajar kolej baru sampai ke rumah sewa, di rumah sewa itu cuma dia dan seorang budak lelaki yang tinggal di rumah sewa baru mereka itu. Nama dia Mat dan budak lelaki teman ser

575: teka...teka..teka..2
korang ingat x teka...teka..teka..??? ramai gak yg bagi jawapan... ni sambungannyer lak... sape x faham... sila baca smula part 1...   kapal tu tenggelam sebab ia kapal selam... setelah menyelam

576: cincau goreng
tadik aku ngan kawan keje aku 3 org pegi la makan kt nasik kandar.. kawan aku yg sorg ni korea.. dia gile2 sket palotak dia... sampai2 je org nk amek order tuh terus dia order merapu2.... tp last2 dia

577: menantu vs mentua
  Kamal baru sahaja berkahwin. Kerana tidak mempunyai rumah, dia terpaksa menumpang di rumah bapa mertuanya. Malangnya, ada sesuatu yang tidak kena. Kamal ni kuat sangat makan. Bapa mertuanya sel

578: Ujian Kepintaran
Jika anda pandai jawab soalan ni, anda adalah seorang yang pintar 1) Mengapa Indonesia selalu mengalami gempa bumi? 2) Mengapa Terengganu dan Kelantan selalu banjir? 3) Apakah puncanya berlaku ribut t

579: Ni pown baru2 gak
Waktu tu pown aku menumpang member jugak naik motor pergi town. Sampai kat trafic light dia pun berhentila lampu merah. Aku pun teringat pulak nak hisap rokok. biasa la orang ckp isap rokok macho(pada

580: Ujian Neurologi untuk Alzheimer
Masa yang diperlukan untuk setiap soalan cuma 5 saat je...selamat mencuba.    Ada berapa Huruf C OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOCOOOOOOOOOOOOO OOOO


Page 58 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]