Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

591: cermin mata
pada suatu hari seorang abang tidur dengan memakai cermin mata. si adik berasa amat pelik,lalu dia bertanya,nape abg pakai cermin mata waktu tidur. abg menjawab kalau tak pakai macam mane  nak te

592: makcik tua
Satu ari ada la sorang makcik ni naik bas nk gi melaka sebab nk jumpa anak dia,masa tu x ramai org dlm tu,pastu bila dh nk dkt sampai makcik ni nk kencing makcik:ala,tadi masa bs ni benti x wat h

593: kembar tiga
Sepasang suami isteri akan mendapat sepasang anak kembar 3 suami:akhirnya kita akan mendapat anak isteri:ya bang Di dlm prt ibu mereka kembar 3 ni bincang tentang cita2 dorang sulung:abg nk jadi peker

594: Bodoh
Sorang laki yg dipercayai bernama mat(bkn nama sebenar)tlh disoal siasat oleh polis kerana dipercayai melemas kn penumpang kpl slm polis:kenapa kamu melemas kn penumpang yg ada di dlm! mat:saya x seng

595: korunk cuba test ni..
http://malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com/   taip paling laju beb..

596: TEKA LAGI...
korang kenal jam kan.. dalam Bi kita sebut clock... mcm2 jenis jam ada.. jam tangan, jam dinding, jam digital, jam kuno, jam lilin, jam matahari .. klo nak cite.. byk x terkata... x cukup LJ ni.. tapi

597: ultraman meeting beb
Jika sebelum ini kita melihat betapa letihnya super hero selepas beraksi, kali ini keta lihat pula meeting super hero.. Super hero kali ini tidak lain tidak bukan, UltramanTerdapat pelbagai jen

598: nk cek mykad..
ini informasi bukan lawak.. cuba try.nak check mykad kita mesti ada syarat2nya..yang pertama. jeng jeng jeng..~1.kena beli decoder astro atau kena ada decoder la senang citer..2.mykad kena ok jgn koya

599: Pekak
Satu  ari sorang laki pekak sedang menuju ke stesen bas,dia terjumpa kwn dia yg pekak gak Laki 2:woi,ko nk gi stesen bas ke Laki 1:x lah,aku nk gi stesen bas Laki 2:ooooo,aku ingat ko nk gi stese

600: Aduan (Rogol)
Seseorang telah membuat laporan polis bahawa dia di rogol, kita ikuti ceritanya di kaunter polis ada 2 orang pegawai. Seseorang: Saya nak buat laporan encik bahawa saya di rogol Kedua-dua orang polis


Page 60 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]