Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

641: Bengap..
Seorang ustaz sedang menyampaikan usrah kepada anak buah beliau. Tiba-tiba seorang anak muridnya bangun dan bertanya soalan kepadanya..ikuti dialog dibawah. Murid : Ustaz, saya x puashati pada se

642: im a spy!!!
teman-teman....slama ni... setelah berabad2 korang chat + kutuk mengutuk + gadoh + bergumbira... korang x teringin ke nak kenal geng2 korang tu??? so disini aku akan bongkar sume rahsia peribadi

643: Kepale harimau
Dalam hutan ada 3 orang pemburu.Mase tengah memburu salah seorang daripada mereka dapat  tembak seekor harimau. Setelah dibahagi-bahagikan ada la balance kepale harimau, tapi 3 orang pemb

644: X TAU BI (part one)
Alkisahnya kisah ini terjadi masa aku tgh blajo dlu... satu klas cukup takut pd pensyarah BI kerana kegarangannya yang melampau walaupun dia bukanlah "pensyarah yang terlampau...". Nak

645: One Malaysia
Pada suatu hari Sonia telah ditugaskan untuk berperang di sempadan India dan Pakistan. Akibat diserang oleh pihak musuh, Sonia telah hilang kaki kanannya. Dia terpaksa pergi ke Malaysia untuk menda

646: Teka Teki 1 (dak_slgr_kl)
Dalam banyak-banyak benda, benda apa yang masuk keluar masuk keluar?

647: OUTSTATION(kena fhm betul2)
Bos berkata kpd setiausaha:kita akan out station selama seminggu,jd aturkan semuanya Setiausaha menelefon suaminya:bos dan saya akan out station selama seminggu,abg pandai2lah jaga diri nnti ya..

648: Kain
Di sebuah kedai kain seorang gadis cantik datanguntuk membli beberapa helai kain.Ketika gaid itu sedang memilih kain di sebelahnya berdiri seorangpemilik kedai kain itu yang agak macho.Lalu si gadis

649: teka?????
Ada 9 ekor burung dekat atas wayar eletrik.Seekor burung kena tembak..Tinggal berapa lagi kat atas wayar eletrik tu???????

650: BAPAK DAN JIRAN
SUATU PAGI,AHPOW TERDENGAR PERBUALAN BAPANYA DGN SEORANG JIRAN. bapak ah pow:ceh...isteri wa ni penipu betul lah! jiran:penipu?kenapa lu ckp mcm tu? bapak ah pow:sebab mlm td dia tak bal


Page 65 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]