Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

661: nak balik awl...
Seorang boss entah macam mana mood dia memang baik sungguh pada hari nie..Sesiapa yang nak minta balik lima jam lebih awal hari nie dia kasi tapi alasannya mestilah munasabah. Haaaa!!alasannya mestil

662: kisah!
pd 1 hari,aku  nk pergi umah satu makcik ni kat shah alam nak hnta barang.aku x tau jln sbb first time pegi,makcik tu plak kasi direction cm sial..dah tu kteorg ckp thru phone..aku bengang

663: Mee bandung benar2 asli
Di sebuah restoren di Kuala Lumpur seorang mamat meng-odrer makanan. Mamat: Kak Mee bandung Johor..Akak Odrer: OkMamat terasa makanan dia tidak sampai lagi selama 45 minit dia pun memanggil akak

664: Periksa dulu sebelum cakap
Di sebuah restoren terkemuka yang indah lagi permai "Kafe" la katakan ada seorang pak cik agak-agak veteran masuk ke kafe itu ingin menjamu selera akibat lapar daripada tadi, dia pun masuk k

665: Kepandaian
1)Apa yang tidak mempunyai awal, tidak ada akhir, dan tidak ada di tengah? 2)Apa yg selalu mengakhiri segalanya??3)Kenapa anda selalu jumpa brg2 anda yg hilang di tmpt terakhir anda melihat??4)Apa kat

666: tips
jika anda selalu datang lambat ke tempat kerja ,sudilah kiranya anda mengunakan beberapa tips,yang saya ingin kongsikan.   1*jika anda tiba lewat di tempat kerja,anda perlulah menggunak

667: wanita saje... =)
sbb2 perrmpuan x dpt lelaki baik..hahahahah..girls2!! read thiss... 1-lelaki baek adalah hodoh 2-lelaki kacak tak baik 3-lelaki kacak yg baik....tlh berkahwin 4-lelaki kacak yg baek dan bujang..

668: Hikayat Hang Dusun
kereta apa yg org x panggil kereta?????  

669: Uji minda ( Pisang.............????? )
Hattanya :- Dalam bahagia pokok pisang dari daun sampai ke akarnya............ bahagian mana yang tidak dipanggil pisang........jawab2 siapa pandai...ha..ha...ha...   Org bijak pandai bagi

670: Kupas
Ketika sudah berumur 6 tahun, Azwan berasa ketakutan keran telah hampir masanya dia dikhatankan (bersunat). Kerana kekhuatirannya, dia cuba bertanyakan soalan kepada ayahnya. Azwan : "Abah, ken


Page 67 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]