Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

61: tHAnk You SeVeN
Hendak dijadikan cerita, ada seorang pemuda yang baru je pandai bercakap Inggeris. Perkataan yang dia tau plak seperti ; ok never mind, thank you, one, two, three, four five, six, seven dan bye-byePad

62: lawak pedas
KLIK DISINI NAK TENGOK LAWAK HOT hai leh kenal? KLIK DISINI NAK TENGOK LAWAK HOT

63: kemalangan ngeri
satu kemalangan telah berlaku menyebabkan kesesakan jalan raya.. orang ramai bersesak2 mahu meihat mangsa langgar.. anda kebetulan ada disitu dan mahu melihat tapi tak dapat peluang.. anda pun mendapa

64: Sebelum dan selepas
Sepasang kekasih sedang asyik memadu asmara di tepi sebuah tasik, sambil berbual-bual mesra...Makwe: bang, andaikata saya menjadi bintang...Pakwe: abang kan jadi UltramannyaMakwe:kenapa pulak, sepatut

65: Lewat Sebulan
Sepasang pengantin yang baru berkahwin 4 bulan. Pada suatu malam si isteri memeluk leher suami dengan nada manja seraya berkata, "Ayang, period i dah lewat sebulan, tapi i tak boleh nak pastikan lagi

66: kekasih ku curang
sepasang kekasih yg sedang hangat bercinta dengan mengungkap janji2 yg berbunga2 serta meleleh cair bile mendengarnya...... di jadikan cerita pada satu hari,si permpuan terlibat dalam kemalangan ketik

67: Lawak Jumpa Hantu
memang lawak la habaq hangpa.mesti tengok kalo jumpa hantu kena wat camni la

68: Teka teki Astronomi
  Untuk mengkaji keluasan alam ini sekumpulan angkawasan sedang menaikki roket menuju ke angkasa. Jika misi ini berjaya, apakah objek terakhir yang mereka akan temui?

69: salah tafsir
Suatu pagi yang indah kat sebuah sekolah rendah, seorang guru yang begitu dedikasi mengajar anak2 muridnya tentang betapa bahayanya minuman keras kepada mereka. Sebelum memulakan mata pelaja

70: KUBUR
Sorang pak imam Malaysia telah membuat lawatan ke Indonesia. Salah satu destinasi tempat perkuburan. Setelah melihat tempat perkuburan,Pak imam bertanya kepada imam Indonesia Pak imam: "bapak! kenapa


Page 7 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]