Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

701: begitu pilu....
kepiluan itu sesuatu yg memilukan... setiap yang pilu itu paling memilukan... pilu piluan menjadi kepiluan... dengarkan sajak pilu dari kepiluan...

702: Kad Raya
Hello semua.....hari ni poker tak hantar lawak, sbb kbetulan hari ni saya betul2 blur dn takde idea nak cipta lawak utk tatapan korang.. yelah kalu paksa juga, nanti ter'submit' pula lawak basi..ta

703: mystery katil berhantu
 Katil MautSalah sebuah katil di dalam bilik ICU sebuah hospital ternama kerap mengalami kejadian pelik..Setiap pesakit yang ditempatkan disitu pasti akan meninggal pada setiap hari Jumaat pagi t

704: Penyakit suami
Pasha menemani suaminya, Jejai untuk menjalani pemeriksaan kesihatan di sebuah hospital. Ketika selesai menjalani pemeriksaan, doktor memanggil Pasha untuk membincangkan tentang kesihatan Jejai, berd

705: Mlm Ni Jgn Lpe Tau
Al-kisah ni berlaku di zaman aku time sekolah menengah dulu-dulu, di waktu petang yang agak hening la jugak (Main bola best ni), Aku duk main bola dalam 5 minit tukar team lain lak yang main. Ada la

706: LoL.....T_T
1.Soalan ubat nyamuk Soalan : Bley ka kita guna ubat nyamuk bunuh nyamuk? Jwpn : Tk bley...pasal nyamuk makin sihat..... 2.Ngok.... Soalan : Nape matahari sphera? Jwpn : skate die lah matahari tu....

707: Cerite Mat Salleh D Malaysia
1. Tolongadelah satu ragutan beg kat pmpoan ni oleh peragut....dan ade mat salleh kat sna....Pmpoan : Tolong !!!!!Mat salleh : ....... Pmpoan : why you dont help me ?Mat salleh : owh sorry....but you

708: getah
PAK PANDIR Seperti biasa Pak Pandir hendak pergi memotong getah. Mak Andeh akan menyediakan peralatan Pak Pandir. Pak Pandir pun pergilah nak memotong getah."Hati-hati ya bang semasa tepi ja

709: Teka Toki Sonang
1. ADAKAH ANDA BLEY MEMASUKKAN 50 EKOR GAJAH DLM KETE....?JWPN : BLEY , DGN MEMASUKKAN KESEMUA EKOR 50 EKOR GAJAH TERSEBUT...2. BLEY KAH ANDA BERAK TANPA MENANGGALKAN SELUAR....?JWPN : BLEY DGN TERBER

710: ORDER
Adalah kat restoran ni.....ade 2 pelangga datang dan duduk kat kerusi....dan dtg pelayan tu nak ambik order..... Waiter : bley saya ambik order cik berdua?Pelanggan 1 : Kmi nak H1N1 satu yek....Waite


Page 71 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]