Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

721: fahamkan
ada 3 bradik bernama Gila,Otak dan Gaduh...Gaduh hilang ,Gila n otak pegi balai polis,Otak tunggu di luar,Gila msuk ke dlm jumpa polis..Polis ckp"ada apa"?Gila ckp"nak cari Gaduh&q

722: Asal Usul Manusia- Part3
Kisah ini berlaku sekitar 10 ribu tahun yang lalu di galaksi yang bernama Sigma Octantis. Tidak sama dengan bumi, galaksi ini tidak mempunyai matahari, maka planet-planetnya tidak bergerak mengelil

723: teka teki lg
1. Dalam byk2 tempat,kt kawasan mane yg manusia jalan mengundur ke belakang? 2. Burung ape yg baik hati dan penyayang?

724: minah o minah
alkisah di sebuah kampung tirai malam(malam ja orang pakai tirai kan..hehehe)..tinggalah sepasang suami isteri yang memiliki seorang anak dara yang cun gila wa cakap..namanya minah...tapi ilmu kura

725: Terpengaruh
Di Tv4 di tayangkan cerita kartun yang bertajuk "Monkey Magic", dengan kehandalan Monyet mengalahkan kuncu-kuncu musuhnya sangat hebat sampai terpegun Budak 1 dan Budak 2 menontonnya. Lepas

726: lawak bulan pose
da petang2 cm ni,gase nk g baazar lak kn?aku ada cter,sdang aku menungu turn ntok membeli kueh dari seorg penjual yg jgak awek cantek manis,aku tdgar perbualan antara pembeli len(mamat) ngan awek jual

727: cite benar
ni cite benar,kawan sye ni x suke balik kat kampong die kat jb sbb sedara die kat sana sume ye berlagak n suke menyakat die.pada suatu hari die tgh men gem kat handphone die dikira mahal lah gak hand

728: 3 TEKA TEKI
1 .10 ekor burung sedang terbang, tiba-tiba berdentum guruh dengan kuat. 6 ekor burung terus terbang tanpa masaalah, namun 4 ekor burung telah jatuh ke bumi. Soalannya: Kenapa 4 ekor b

729: ANNOUNCEMENT
DO NOT MAKE A CHAOS IN THIS SITEJUST BECAUSE 13 KIDS WE HOPE OUR SITE IS THE MOST TOP MALAYSIAN WEBWE NEED YOUR SUPPORT

730: GO TO H**L ALL OF YOU
MASA FREEDOM PROMISER,IJAM DAN LOL CLAN SEDANG SEMBAHYANG TERWIH....ADELAH 13 BUDAK HINGUSAN DTG WAT KACAU....13 BUDAK YG HARAP MAK BAPAK DIORANG NI SUKA KACAU ORG SEMBAHYANG...... GO TO HELL LAH 13 P


Page 73 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]