Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

781: ujang
Abu nih org Trengganu, manakala Amer ni org Kedah. Tinggal satu bilik..katil double decker.. Amer kat atas.. Abu kat bawah. Amer ni suker baca majalah dan komik.. si Abu lak suka pinjam.. belinya tida

782: PENJUAL TELOR
Pembeli: “Dik, telur sekilo berapa?” Penjual: “Telur ayam atau telur itik?” Pembeli: “Telur ayam.” Penjual: “Telur ayam biasa atau ayam kampung?” Pembeli: “Ayam biasa.” Penjual:

783: PESAKIT JIWA YANG RESAH
Seorang pesakit jiwa mengadu kepada doktor psikiatri mengenai teman sebiliknya. “Saya sudah tidak tahan lagi, doktor” “Kenapa?”, tanya doktor dengan ramah. “Begini doktor. Teman sebilik say

784: SAKIT MENTAL
Seorang lelaki sakit mental menganggap dirinya adalah jagung dan terlalu takut dengan ayam. Jika ternampak haiwan itu, dia akan lari lintang pukang kerana menyangka ayam akan memakannya. Akhirnya, lel

785: Michael Jackson
siapa penyanyi lagu beat it.michael jackson dia islam kanya masa dkt kubur malaikat tanya dia tapi tak dapat jawabMalaikat:Kenapa nih nak kena pukul ke?oh sblm tu apa maksud beat it pukul sahaja kansa

786: 3 kawan x putus asa(tak lwak kowt)
3 sekawan sejak di tadika lagi, nelson mandela,thomas alva adison dan goodyear. mereka bertiga merupakan 3 kawan sehati sejiwa. berkongsi cita-cita di usia kecilnelson mandela=NMthomas alva adison=TAA

787: ikan pe nma org?
banyak2 ikan....ikan pe nma org...??

788: Kehebatan..
Pada suatu petang sekumpulan sahabat baik berbual tentang kehebatan anak masing-masing.. Pak Mail : Anak aku  hebat. Dia ada motosikal besar... Dia selalu bawak aku jalan2 bila dia bal

789: penyakit oh penyakit
Pak amat menghidap penaykit kencing manis...setiap bulan dia ada temujanji dengan doktor,maka seawal pagi dia telah terpacak di hospital...tunggu punya tunggu tapi namanya masih belum dipanggil...p

790: biri-biri
Seorang gembala sedang menggembalakan biri-birinya yang berbulu hitam dan berbulu putih. Dia kemudian didatangi seorang pemuda lalu bertanya:Pemuda : "Baguskah ternakan biri-biri engkau. Boleh t


Page 79 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]