Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

811: petua tercekik tulang
* Nota: Aku dapat nie dari forwarded e-mail, sesiapa yg menulis benda nie aku rasa dia memang kelakar........ and not only that the message were well presented......... Nice!!!! Aku d

812: Ayah Terhebat
Pada suatu hari ada tiga orang kanak-kanak sedang melepak dan mereka saling cerita-menceritakan tentang kehebatan ayah mereka. Abu : “Ayah ku mempunyai beberapa buah banglow yang cukup besar”. Al

813: katak dan kodok
Ketika dalam makmal biologi, Ali dimarahi oleh Cikgu Mat yang memang terkenal kerana suka melawak. "Kamu tahu kan, semua murid mesti membawa katak untuk amali. Tapi kenapa kamu bawa kodok ?"

814: Potong Zaka
Apek:Hallo,Lo buat apa ma? Ali:Hallo, Apek:lo tengok surat kaba tak? Ali:kenape??? Apek:Potong Zaka dijual dengan Harge Murah maaa! Ali:Huh,Wa punya potong zaka ma 6 inci maaaa!!! Apek:

815: NI MESEJ BUKAN LAWAK NI
Kalo aku sanggup tunggu, ade can ke? kalo ade can, bagi le no ko, bleh tak?  Tapi jangan le bagi yang tekan2 tak dapat

816: panduan bercinta
Ini adalah nasihat dari lelaki single, amalkan atas risiko sendiri. 1.) Jangan sesekali cakap die dah naik berat badan, gemuk, berisi, montel atau yang sama waktu dengannya. 2.) Jangan sesekali

817: Lampu Suluh
Ketika melawat sebuah Taman Safari , Azwan cuba bertanya kepada Ali, iaitu seorang pemandu pelancong tentang bagaimana caranya untu selamatkan diri kalau mereka diserang buaya pada waktu malam. Ali m

818: Cara berjimat
ehem, saya, wakil kepada keluarga hageda (menteri kerajaan lawakjenaka.com), cikgu sakura (gadis paling comel dalam web ni), pakcik tonarida (yang suke main chess), pest (putri kot) dan busu-neecha

819: Surat Letak Jawatan
NI SURAT RASMI NI   Perletakan Jawatan Saya, Joker_90 sebagai THE KING OF KINGS.   Seperti yang anda tengok kat atas, saya, Joker_90 atau lebih dikenali sebagai KING OF KINGS, THE

820: Loghat Malaysia & Indon
satu hari, seorang lelaki malaysia yg bercuti di indonesia, Ali berjumpa dengan lelaki indon, iaitu wak joko. kemudian mereka pun berborak borak....Ali : Selamat pagi, wakWak Joko : Selamat... eh.. ap


Page 82 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]