Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

871: fikirkan lah..
apabila ada orang mengata di belakang anda..ape makna nye??senang jer..makna nyer anda telah berada 2 langkah kedepan daripada mereka..

872: pak pandir gak kot..
wartawan : adakah orang-orang besar yang dilahirkan di kampung ini? pak pandir : tiada encik..yg dilahirkan disini cuma bayi-bayi yang masih kecil sahaja..

873: pak pandir ag..
ikuti perbualan penemuduga dengan pak pandir tyme nak interview keje : interviewer : siapa nama awak ? pak pandir : nama saya pandir..org panggil pak pandir.interviewer : awak lahir kat mana?pak

874: meh la bace
satu ari pak pandir yang keje sebagai pakar bom tengah duk matikan bom tu ngan kawan dye..but then tgah duk wat keje mereke duk sembangkawan : pandir..cmane kalau bom nie mletup jap ag..?? pak pandir

875: Bacalah Kamu Semua
1.Tahukah anda apabila 350ml air yang diambil dari sinki dan kemudiannya dituangkan ke dalam cerek yang mengandungi 150ml air suling dan dibiarkan terdedah kepada nyalaan api bersuhu 100 darjah celci

876: Kisah perempuan tumpang motor waktu malam
Kawan aku nama dia Ahmad.. dia nie kerja kilang ikut shif.. dia nie shif petang so balik tengah malam la.Satu malam tu dia lalu la kat jalan nak ghi airport kat Ipoh nie.. then sampai kat satu masjid.

877: Kisah Benar 10 : Accident la pulok!
Dalam hujan lebat, malam gelap gulita, jalan tak berapa nampak, aku cari jalan mudah follow kereta depan, tiba-tiba kereta tu emergency brake, aku sondol belakang keretanya. Aku turun dalam h

878: chewing gum
Rasanya ramai yang dah tahu chewing gum is a banned stuff In Singapore. Cakap pasal chewing gum dan Singapore nie.Ada satu cerita, PM Singapore pegi ke Thailand, dia makan malam dengan raja Siam. Mula

879: PAU Satu!!!!
pada suatu hari science nak makan pau.so dia pun pegila ke tempat orang jual pau.penjual nya ialah nau94.sesudah science sampai....science:woi nau pau kacang satu!! nau:okeh!nau:dalam hati{alamak pau

880: jual lembu
ada la sorang penternak lembu nih.dia pergi ke rumah tok penghulu untuk menjual lembunya.sesudah sampai....hafiz{peternak lembu}:assalamualaikum tok!tok kata nak beli lembu kan?ni ha saya dah bawak. T


Page 88 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]