Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

881: PAU Satu!!!!
pada suatu hari science nak makan pau.so dia pun pegila ke tempat orang jual pau.penjual nya ialah nau94.sesudah science sampai....science:woi nau pau kacang satu!! nau:okeh!nau:dalam hati{alamak pau

882: jual lembu
ada la sorang penternak lembu nih.dia pergi ke rumah tok penghulu untuk menjual lembunya.sesudah sampai....hafiz{peternak lembu}:assalamualaikum tok!tok kata nak beli lembu kan?ni ha saya dah bawak. T

883: for pikkygurlzs
oi cube ko bace  lawak Masjid ko tu....ko seach je kat atas tu 'Masjid'asal ayah die ckap bina masjid plak??? Nanikure??wat the hell was that?

884: ENTAH LAH...
ade seorg ni dia jenis org yg malas membace tapi die suka bace lawak org(lawak yg blom basi)then kawan pon bagitau la yg dkat lawak jenaka.com ade byk lawak skali die cube la search....lepas tu die

885: sosej dan lembu...
Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, tak pernah lulus, akhirnya bapak dia dah tak sanggup lagi tanggung beban wang untuk an

886: seluar guni......
Di sebuah kampung yang terpencil tinggallah seorang lelaki miskin bersama-sama dengan ibunya. Lelaki miskin tersebut ingin melangsungkan pekahwinannya tetapi malang, kesemua seluar dal

887: lelaki yang sengau...
Seorang lelaki yang sengau naik ke sebuah bas lalu bertanya kepada pemandu bas “Vang.. vas nih fegi hamfang ke…? ” (bang, bas ni pergi ampang ke?). Pemandu bas itu berdiam diri.

888: berhentiv merokok....
“Bolehkah saya minta rokokmu sebatang?” tanya John pada George. “Laa.. saya sangka kamu sudah berhenti merokok. Kamu kan sudah tahu bahawa merokok itu merosak tubuh badan! Kamu kan sekarang berp

889: harta pak pandir..
Pak Pandir adalah seorang anak yang baru saja mendapatkan harta warisan setelah ayahnya meninggal. Tetapi ia bingung di manakah ia perlu simpan wang tersebut. Hendak simpan di bank takut kalau-kalau b

890: teka-teki..pendek jer nieyh...
aper persamaan kain jemuran dan telefon????   jawapan:dua2 klu dah 'kringggg' boleh angkat...heee


Page 89 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]