Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

921: Kisah 3 anak dara
Tersebutlah alkisah sebuah keluarga aman bahagia yang dianggotai sepasang suami isteri bersama tiga orang anak dara mereka. Nak dijadikan cerita, ketiga-tiga anak dara tersebut melangsungkan perka

922: nama @ had laju
Pada suatu waktu dahulu, azroq sdg memandu kerete. beliau memandu dgn perlahan skali. pinkkygurlz yg menaiki beskal balik sekolah tu pun berjaya memintas beliau sambil mewili tahap gajah berdi

923: Sekali terlupa daaaaa
ketika berada di sebuah hospital besar, Rizal adalah salah seorang dari beribu-ribu orang yang ke hospital tersebut keranan isterinya baru sahaja melahirkan anaknya yang pertama. Ketika Rizal sedang

924: Siapa paling kejam.,.
Tiga orang lelaki bertanding untuk menentukan siapa yang paling kejam diantara mereka.Lelaki pertama memukul se0rang wanita dengan kuat sehingga keluar darah dari hidung dan mulut.Akhirnya wanita itu

925: Pengajaran dari penampar
Ada seorang pemuda yang lama belajar di luar negeri kembali ke tanahair dengan angkuh dan sombong. Di dalam benak kepalanya telah lama tersimpan 3 pertanyaan yang dianggapnya tiada siapa yang boleh

926: Amaran terakhir
Suatu hari disebuah rumah , terdengar percakapan sepasang manusia dari dalam sebuah bilik ; Fasha : " Rizal, buka bajuku ! " Rizal : " Ya Fasha " Fasha : " Rizal, buka kainku

927: Doktor Azroq yang Hensem
Ada seorang doktor[Doktor Azroq] pergi ke klinik kawannya yang juga seorang doktor [Doktor Ambuk]. Doktor Ambuk ialah seorang doktor cinta. Dr. Azroq : Ambuk, baru-baru ini jatuh cinta dengan pesaki

928: Nak kaya tak?
Sewaktu si mamat dalam perjalanan manaiki kereta untuk pulang ke KL daripada JB melalui lebuhraya, beliau berhenti rehat di salah sebuah hentian. Sewaktu berehat maka datanglah kepadanya seorang tu

929: scara umumnye,,,,,...
anda sume djmput ke....majlis perkahwinan MYARIES dan MILEY CYRUS....(ala2 babycute n happy time!)     Anda sume dikehendaki membawa;     hadiah duit bangku &n

930: Btul-btul
Actually ni bukan jokes,tpi anda harus baca kpda ssiapa yng buat lawak april fool tuuhh sprti si ambuk tuuu sdar-sdar laa.x kira ko agama apapun hormat la.Alkisahdulu ada tentera ni diorang ni kejam d


Page 93 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]