Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

951: Ibu Muda dan Doktor...
Seorang ibu muda pergi berjumpa kawannya yang kebetulan seorang doktor. Ketika rancak bersembang, anak kecil si ibu tadi sibuk menggeledah makmal kecil di rumah doktor tersebut. Si ibu tersebut tidak

952: Kuda
Ambuk seorang guru sekolah menengah bercerita kepada rakannya Lelouch tentang pengalaman pengembaran bersama murid-muridnya. Ambuk :"Nasib baik ketika pengembaraan hari itu saya membawa kuda"

953: form 5
ni aku nak cerita pasal kisah hidup aku.cerita ni berlaku masa aku berumur 17 tahun.tahun tu aku amik spm.nak dijadikan cerita,sume orang sibuk study gilababeng lah ni kecuali aku ngan kawan aku dua

954: Kentut
Ambuk dan Jenet adalah pengancara televisyen. Ketika menjadi pengancara siaran langsung rancangan realiti di salah sebuah stesen televisyen,  Ambuk dengan tidak sengaja telah terkentut dengan ku

955: Untuk sahabatku Lelouch
Kepada: Teman baikku Lelouch... Lelouch, dengan duit engkau dapat ... Membeli tempat tidur, tapi tidak dapat membeli "tidur nyenyak". Membeli sebuah jam, tapi tidak dapat membeli waktu. Me

956: Rakam bukti kejahatan Lelouch
Pihak berkuasa telah dapat cukup bukti iaitu rakaman yang telahdiserahkan untuk mendakwa E.Lelouch kerana telah melakukan pemerkosaan terhadap adik kandungnya sendiri. Sebagai renungan bersama, disin

957: [18 tahun ke atas] Telur
Ni kisah benar aku... Suatu hari pas breakfast kat bawah opis aku dengan 2 org rakan sekerja (suami isteri kerja 1 tempat), si suami dah naik dulu, si isteri laki tu (si fatimah, bkn nama betul) kat

958: KAKAKA
pada suatu hari ahmad nampak putri dok tgh nangis di luar kelas.so dia pun pegi la kat putri ni.ahmad:woi pasaipa ang nangis cam bewak kat sini? putri:wawawawa!putri kena denda sebab salah jawap soala

959: BEWAK
ada seorang budak ni nama dia tripu.tripu nih slalu suka makan bewak sebab otak dia senget ke kanan.apa saja yang mak dia hidangkan dia tetap nak makan bewak.pada suatu haridia ada ternampak seekor be

960: pengumuman
aku lelouch ingin membuat pengumuman kepada semua user di sini.kat website ni ada seorang mangkuk+hodoh+tergedik2+terhegeh.....dia ni selalu ja tak puas ati ngan aku.aku bagi korang teka sapa dia.teka


Page 96 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]