Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Umum Articles

961: BEWAK
ada seorang budak ni nama dia tripu.tripu nih slalu suka makan bewak sebab otak dia senget ke kanan.apa saja yang mak dia hidangkan dia tetap nak makan bewak.pada suatu haridia ada ternampak seekor be

962: pengumuman
aku lelouch ingin membuat pengumuman kepada semua user di sini.kat website ni ada seorang mangkuk+hodoh+tergedik2+terhegeh.....dia ni selalu ja tak puas ati ngan aku.aku bagi korang teka sapa dia.teka

963: Gagal memboloskan diri
Ketika waktu rehat di Hospital Bahagia, para pesakit dibenarkan untuk jalan-jalan di sekitar dengan pengawasan pegawai yang bertugas. Kebetulan ketika itu datang seorang posmen. Oleh keran hanya untu

964: Fitnah
Seorang hakim menyoal kepada Lelouch seorang pencuri yang menganggap dirinya genius. "Kamu dituduh telah mencuri baju di sebuah butik pakaian itu sebanyak tiga kali. Adakah kamu mengaku salah?&q

965: Perkara-perkara yang tidak boleh dilakukan semasa memandu
1. Tidur dengan nyenyak. 2. Membebel tak sudah-sudah. 3. Menyumpah-nyumpah trafik light dan polis trafik. 4. Menghidupkan lampu isyarat tak tentu hala. 5. Membunyikan hon sesuka hati. 6. Menelefon

966: minta maaf
aku sebenarnya malas nak cakap ni tapi terpaksa gak pasal kat website ni dah jadi huru hara disebabkan aku.okla aku minta maaf kat putri dan wakekeke n PCG.lets stop this fighting already.........i'm

967: calon menantu ibu
Lelouch tengah berbincang dengan mamanya dan berterus terang bahawa dia telah jatuh cinta dan bersedia untuk berkahwin. "Untuk membuat kejutan pada mama, saya akan bawa kesini tiga orang gadis c

968: Kura-kura
Fasha menghampiri mamanya datin Jenet sambil memeluk erat kura-kuranya. "Mama....kura-kuraku sudah mati." Kata Fasha kepada mamanya. Sambil mencium kening Fasha, Datin Jenet berkata, "

969: Janji
Suatu masa ketika Lelouch tengah menunggu isterinya Jenet yang sedang sakit tenat, dan seperti sudah hendak sampai ajalnya. Mereka bercakap dengan nada yang sangat mengharukan kerana isterinya akan '

970: Jemput
ADALAH SEDIA MAKLUM BAHAWA, JOKER_90 DENGAN INI MENJEMPUT TUAN/ PUAN/ CIK/ DATO/ DATIN/ HAJI/ HAJAH/ TAN SRI/ KE MAJLIS KAWIN DENGAN GADIS PILIHANYE (YE LA, TAKKAN NGAN ORANG JANTAN KOT). MASA: 4.00A


Page 97 of 176
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]