Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

I will follow you....

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: Donnatello
Word Count: 134
Date: Sat, 3 Sep 2011 Time: 1:49 PM
0 comments

Ade sorang mamat ni name die Amat.die ade seorang makwe yg boleh dikatekan cun.pade satu hari Amat dapat biasiswa untuk menyambung pengajiannya ke Jepun.Amat ngan awek die pon berjanjila takkan lupakan masing2.Waktu Amat kat jepun tu die selalu bersms ngan makwe die.tapi selepas 9 bulan Amat ke jepun Mila meninggal dunie . sebelum die meninggal Mila suroh mak die tanam sekali henpon die.Tapi si Amat tak tahu pasal kematian Mila.Dan die terus hantar sms kat Mila.akhirnya si Amat ni pulang ke tanah air.die sampai ke kampong die ,mak Mila ckp Mila dah mati.Amat pon terkejut.

amat       :habis,yang selalu balas sms saye tu sape?  

Mak mila:balas sms kamu?!

sebenarnye yg bls sms die tu makhluk kuning yang selalu cakap I will follw you.Makhluk DiGi. 

Share this lawak:

About the Author

takde pape nak ckp...


Rating: 1.0

Comments

Add Comment

You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.