Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

Pemain bola Malaysia

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: Joker_90
Word Count: 97
Date: Thu, 9 Jul 2009 Time: 9:51 PM
0 comments

Berikut adalah ciri unik pemain bola sepak Malaysia.

1.) Rambut style same macam ronaldo, zidane, owen, beckam dan lain2 tapi main jauh dari terer.

2.) Gaji +RM5000.00 tapi main cam budak skolah, orang lain belaja kat 6 tahun, keluar gaji RM1250.00.

3.) Pemain, jurulatih, pengurus, semua suke cakap besar, bile kalah buat tak tau je.

4.) Bile gaji tak bayar, marah kat kerajaan, tapi bile diorang kalah, pon diorang marah kat kerajaan.

5.) Import pemain luar konon nak tambah kuat, tapi yang main pemain impot tu je, yang local tengok je.

6.) Setiap 10 perlawanan, hanya satu kalah dan satu menang, yang lain, DIBELASAH teruk.

Share this lawak:

About the Author

Jadikan ini pedoman, bukan kritikan,


Rating: Not yet rated

Comments

  • Thu, 9 Jul 2009 at 9:56 PM, by justboycuz
    ???

  • Thu, 9 Jul 2009 at 11:16 PM, by mohammad fauzi
    itulah rialitinya,sendiri pikir sendiri sudah......

  • Fri, 10 Jul 2009 at 7:50 AM, by poker face
    dulu Korea selatan kita belasah...skrg, ape jadi??? Vietnam pun tak boleh lwn... Better semua pemain kebngsaan bersara dari bolasepak la dan cuba sukan lain mcm congkak ke, kunda kundi ke, main guli ke... gerenti World champion..

  • Fri, 10 Jul 2009 at 9:52 AM, by Maharaja Azroq
    kira mengkritik ler tu... cuba ler berpikiran matang, cari langkah2 camna nak memajukan sukan di negara kita... bangun dan tampil memberi sumbangan idea... bak kata 'wonderpets': apa yang penting? kerjasama...

  • Fri, 10 Jul 2009 at 11:28 AM, by idadania
    bodoh

  • Fri, 10 Jul 2009 at 6:46 PM, by wanie lupp lupp
    wondeww pett ???

  • Fri, 7 Aug 2009 at 11:56 AM, by ecam94
    aq rse org malaysia ptot wat lawan osom..kompom ...kala jugak laaa

  • Mon, 7 Sep 2009 at 11:54 AM, by yen
    men telor jela...

  • Thu, 1 Oct 2009 at 7:27 PM, by DaK_SLgR_KL
    x penting yg penting solat 5 waktu sehari semalam iaitu tiang agama

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.