Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

Tektik

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: DaK_SLgR_KL
Word Count: 155
Date: Sun, 20 Sep 2009 Time: 5:13 AM
0 comments

Budak 1 dan Budak 2 pergi ke shopping complex untuk beli keperluan hari raya, tengah lalu-lalu ada la salesgirl lawa gila tahap Selena Gomez mendekati mereka.

Salesgirl : Abang ni hensem la kacak tampam.. Manis orangnya, saya suka la orang macam abang ni. (Memeluk tangan Budak 1)

Budak 1 pun melepaskan nafas panjang lalu berkata.

Budak 1: Awak ni tak ikhlas la hidup awak ni dalam kepura-puraan, awak tau tak awak dah tipu beberapa orang lelaki kat sini?

Tergamam la salesgirl tu dia melepaskan pelukan tangan Budak 1. Budak 1 dan Budak 2 pun pergi dari situ.

Budak 2: Bodoh lawa siot apsal ko cakap dia macam tu?
Budak 1: Memang lawa bongok.. tapi dia tu tak ikhlas kau tau tak.
Budak 2: Tak ikhlas maksud kau??
Budak 1: Baral.. tu tektik dia nak suruh aku beli barang dia la SETAN!
Budak 2: Oh tapi apa maksud ko hidup dalam kepura-puraan ngan menipu beberapa orang laki kat sini?
Budak 1: Tu tektik aku nak lepaskan diri dari dia la DODOL!

Share this lawak:

About the Author

So sape nak cuba cara ni tak tau la berkesan atau tak hehe~ :)


Rating: Not yet rated

Comments

  • Sun, 20 Sep 2009 at 7:05 AM, by soon yee
    budak 1> mmg bodoh... budak 2 >mmg bangang. bodarkcute> sewel

  • Sun, 20 Sep 2009 at 3:03 PM, by wawagaga
    mmmmm.... no komen ..

  • Sun, 20 Sep 2009 at 3:15 PM, by hasif
    Wawagaga... Apa maksud mrs officer tu??

  • Sun, 20 Sep 2009 at 3:37 PM, by justboycuz
    kalau aku lar kan.... aku peluk salesgirl tu balik.... huhuhu...

  • Mon, 21 Sep 2009 at 2:19 PM, by xxyy
    HEHEHE....NICE 1... DODOL2 NI WAT AKU TERINGAT KAT RAYE

  • Tue, 22 Sep 2009 at 3:35 AM, by medabee
    bleh la...

  • Wed, 23 Sep 2009 at 8:47 AM, by raSiOnalEmosiONal
    huhu...sonok org 2...kne pelk..

  • Wed, 23 Sep 2009 at 5:58 PM, by gigi_biru
    klu wa salesgirl cam tuh, wa tagak je kat ctu jgk.

  • Thu, 24 Sep 2009 at 12:48 PM, by bodarkcute
    npe ngan soon ye tue? ya! aq emang sewel..penah msuk tanjong durian..time kaseh soon..

  • Fri, 25 Sep 2009 at 11:15 AM, by ijoy
    ala..ko ramas tetek die..baru taw

  • Fri, 2 Oct 2009 at 9:19 PM, by rotkappchen
    lawak gak la..

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.