Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

Nama Kumpulan Dan Maksudnya

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: mira luv am
Word Count: 335
Date: Tue, 23 Nov 2010 Time: 2:43 PM
1 comments

1) Kumpulan Rock yang telah mengerjakan Haji.
KUMPULAN BAJI

 

2) Penyanyi yang sering fail dalam karangan sebab guna noktah kat depan ayat.
TITEK PUSPA

 

3) Penyanyi yang paling demand.
HETTY COST ENDANG

 

4) Kumpulan yang berasal dari Bukit Gasing.
KUMPULAN SPIN

 

5) Penyanyi yang paling berat dalam sejarah.
ABOT (dalam bahasa jawa bermaksud berat)

 

6) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya.
O.A.G (Orang Asli Gombak)

 

7) Kumpulan yang paling murah menerima bayaran.
SCOIN (pakai syiling jer)

 

gosip artis Lawak Artis Malaysia Kumpulan Nasyid yang terdiri dari orang jawa.
AL-JAWAHER

 

9) Kumpulan Rock yang Paling wangi.
MAY (Bau Sabun)

 

10) Kumpulan Rock Paling Bahaya.
AMUK

 

11) Kumpulan Rock Yg Terdiri dari Bomoh Professional.

MANTERRA

 

12) Kumpulan Rock yang takut mandi pagi.
GIEGIEL

 

13) Kumpulan Rock yang selalu kena migrain.
HEADWIND

 

14) Kumpulan yang mudah berpecah.
KRISTAL

 

15) Kumpulan Rock yang makan nasi pakai tangan kiri.
LEFTHANDED

 

16) Kumpulan yang ada power.
KEMBARA (sebab ader DVVT)

 

17) Kumpulan yang terdiri dari pesawah.
PADI

 

18) Kumpulan yang paling popular di pagi raya.
TOO PHAT

 

19) Penyanyi kesukaan David Beckam.
SITI SARAH

 

20) Penyanyi yang sentiasa tua.
TO’KI

 

21) Kumpulan yang kejap cantek kejap hodoh.
PRETTY UGLY

 

22) Kumpulan yang takleh nyanyi kat Europe.
METALASIA

 

23) Kumpulan yang boleh lihat tapi tak leh pegang.
4U2C

 

24) Penyanyi yang tak pernah kena speed trapppp.
MELLY GOESLOW

 

25) Kumpulan yang sentiasa menyambut “HARI GURU”.
TEACHERS PET

 

26) Kumpulan yang susah nak sakit.
MEDICINE

 

27) Kumpulan yang berkerjaya tapi pendek umur.
DR. KRONIK

 

28) Kumpulan yang buat show kat everest.
IKLIM

 

29) Kumpulan yang kena samak apabila di sentuh.
BLACK DOG BONE

 

30) Penyanyi yang paling bengap walaupun dah kaya.
PAK PANDER

 

31) Kumpulan yang paling di hormati.
KUMPULAN DEWA

 

32) Kumpulan yang memperkenalkan Roti Boy di Midvalley.
NEW BOYZ

 

33) Kumpulan yang menggunakan paling popular di jalanraya.
KUMPULAN NASYID HIJJAZ (Honda Jazz tuh)

 

34) Kumpulan yang tak akan buat show pada bulan lain kecuali bulan 9.
SWEET SEPTEMBER

 

35) Kumpulan berani mati.
KAMIKAZE

 

36) Kumpulan yang selalu gi konvoi.
XPDC

Share this lawak:

About the Author

hye.. aku newbie sni.. so.. kpada abg2 n akak2 otai lj.. tlg beri tnjk aja... ehehhe

kalau xlawak jgn la marah or maki2.. berikan komen yg agk2 xberapa keterlaluan.. hehe.


Rating: 4.0

Comments

  • Wed, 22 Jun 2011 at 9:02 PM, by azhantu
    best......cool

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.