Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Video Lawak Articles

121: Menteri Penerangan vs al-Jazeera
Mula-mula kita dengarkan perbualan antara Menteri Penerangan Malaysia dengan al-Jazeera yang kita dengar baru-baru ni agak memalukan sebab macam tak reti English, pastu tak menjawab soalan, di dalam I

122: Tokyo Drift versi Rempit yang betul punya

123: Aksi pelajar KMNS yang terlampau
Apasal la makin banyak budak2 sengal zaman sekarang nih.. haiii...dunia..dunia... :P

124: Tido dengan pontianak
Hehe.. baik punya prank... kasi tido sama hantu

125: Silat Melayu zaman 70an
Ooo macam ni rupenye silat Melayu zaman 70-an dulu.Ini la kot yang dikatakan silat terbang-terbang tu... Sori la pengacara bahasa apa ntah la tu:

126: Counter-Strike versi Melayu
Hah.. orang Melayu pun nak buat Counter-Strike real life depa jugak...Saksikan la aksi depa ni yang gunakan payung sebagai senapang M16 :P

127: Chimpanzee pun pandai Cemburu
Sori la video dalam bahase Jepun.. tapi kelakar tengok beruk ni jealous bila tuan dia dating dengan beruk (patung) lain:Hohoho

128: Lakonan Hari Kemerdekaan yang lawak
Lakonan semasa Bapa Kemerdekaan berunding dengan pihak British untuk memerdekakan Tanah Melayu.Kelakar masa dia tersilap cakap & masa part ending.. Teringat mase zaman sekolah dulu. MERDEKA!!

129: Macamana nak tarik perhatian perempuan
Macamana nak tarik perhatian perempuan..hahah macam ni la kot

130: Lagu Negarakuku
Dengan sarikata bahasa Melayu..


Page 13 of 17
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]