Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

perigi air milo

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: ain suhaili
Word Count: 189
Date: Tue, 20 Jul 2010 Time: 2:45 AM
12 comments

Buyong dan ucop adalah antara pesakit mental tahap gaban di Hospital berus kaki,simpang renggam di kanada(sebuah institut yg disahkan oleh pegawai PTPTN)....

 

Suatu hari buyong sangat boring lalu beliau mengmbil handpone 3Gnya dan mmbuat video kol kpada si ucop..

 

buyong : hai awak..knapa hidung awak kaler jingga mix biru laut nih...

Ucop : hai awak jugak..owh..saia lupa beli ikan ari nih..biasa la..

buyong : kna mengena ape ngn beli ikan ngn hidong awak tu..

Ucop : memang pun..hari mcam nk hujan la....

buyong : saia tnya laen awak jawab laen..benci r...(sambil jilat bulu kakinya)

Ucop : tak tahu lg?? saia masuk sini sebab saia rasa brsalah kt mak bapak saia...dulu masa mak bapak saia kawen,saia tak pegi tengok pon...nnti saia kawen ngn rokiah palembang dan dapat anak..mesti anak kami tak g tengok kami kawen..so saia sedih ini,..(sambil mencium ketiak)

buyong : memang sah awak ni gila + sawan pokok ceri...

Ucop : awak pon gila..KoL 3G tp cakap letak kt telinga..BANGANG!!

buyong : <segera menamatkan panggilan dan membelasah ikan pedukang di dalam akurium tanda protes trhadap Ucop> 

Share this lawak:

About the Author

begitu la ceritanya..sbnarnya aku nk reka cerita lain tp tercipta cerita ni...arap korang komen y bEgus2 ya...

 

sayang korang!!(trademark aku)

 

 

HOHOHO>>tajuk lg skali menge"CHONG"kan korang....


Rating: Not yet rated

Comments

  • Tue, 20 Jul 2010 at 8:48 AM, by Heiji
    aku rase cam dak ain suhaili nih je yg mental.. hehe.. jgn mara ha..

  • Tue, 20 Jul 2010 at 9:48 AM, by ain suhaili
    ko rase camtu ke...cubO rase kaki aku plak...wachaaaa!!

  • Tue, 20 Jul 2010 at 10:13 AM, by LittleEye
    hahahaha...

  • Tue, 20 Jul 2010 at 10:15 AM, by ain suhaili
    HOHOHOHO...

  • Tue, 20 Jul 2010 at 11:27 AM, by awanITAM
    rsanya mcm tu ar heiji... hahah

  • Tue, 20 Jul 2010 at 11:34 AM, by ain suhaili
    ko pun nk rasa jgak awanITAM oi...

  • Tue, 20 Jul 2010 at 2:46 PM, by mira maisara
    kowg rse...spe yg mntll??hehe

  • Tue, 20 Jul 2010 at 3:56 PM, by ain suhaili
    nk rase jgak??

  • Tue, 20 Jul 2010 at 9:43 PM, by justboycuz
    ok jgak pe org giler nie dr org sihat.... ade jgak tpon 3G....

  • Tue, 20 Jul 2010 at 10:22 PM, by pilot
    ape rase2 ni? nak rase taik ke hape

  • Wed, 21 Jul 2010 at 12:34 AM, by the naga
    sudah laa...... dunia jer semua nie.... ehem..

  • Fri, 23 Jul 2010 at 3:24 PM, by Batu The Rock
    ksian...

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.